koja epizoda danas.....................ISUSA TI MILOGA; NAJJACA EPIZODA OD SVH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
POCEA JE RAT SA DOMINIONOM!!!!!!!!!!!!!!1
BWHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAH
ali zadnja recenica Siska je za Anale!!!!!
AKO POCNE RAT, PRVA BITKA CE SE DESIT OVDE I JA NAMJERAVAM BIT SPREMAN!!!!!!!!!!!!1
a jos kad sam vidia onaj brodic...........pomislia wade da je Enterprise...............suze pocele tec u potocima, a kad ono neka ODISEJA..............i to ju je razvalilo bez greske.......
jaoooooooooooooo
sta ce tek bit kad im dodju Picard i ekipa...............u p**** ce ih k***t!!!!!
Epizoda je bila ful gušt. I ja sam mislila da je Enterprise, a i sa suzama se slažem Samo me malo živcira Siskova faca u toj zadnjoj sceni! Inače, bila im je dobra ideja sa onom telekinetičarkom. I svaka mi je epizoda sve bolja (Vidi drugi dio mog imena)
Ne sudi knjigu po koricama, osim ako je ilustrator Igor Kordej.
U pi*du materinu, taman kada se DS9 počinje zahuktavati prekinu ga sa onim pederima iz sabora.Koji fašizam, nacijo gledajte sada malo Velikog Brata a ne petparački SF. Fuj!
Kad si lejmer koji gleda reprizu. Gledaj ga popodne.
BTW- meni je bila simpaticna lakoca s kojom prolaze kroz federacijske stitove i zastitna polja, kao i lakoca s kojom se teleportiraju waaaaay daleko. Lijepo je bilo gledati face onih federacijskih papaka.
And what have you got at the end of the day?
What have you got to take away?
A bottle of whisky and a new set of lies
Blinds on the window and a pain behind the eyes...
Malo me je razocarao Galaxy, ali barem me je njegovo unistenje lipo iznenadilo.
Inace sto mislite tko ovdje ima vece sanse?
To sam već na forumu 1.0 elaborirao, SW brodovi su nadmoćni ST brodovima.
"...The dark side has come before, and it will come again. That is why I have devoted my life to teaching Jedi knights, to strenghten the light side against the tide of darkness that is sure to come"
BTW- danas u 17:10 ide epizoda gdje se pojavljuje Defiant.
BTW- meni je bila simpaticna lakoca s kojom prolaze kroz federacijske stitove i zastitna polja, kao i lakoca s kojom se teleportiraju waaaaay daleko. Lijepo je bilo gledati face onih federacijskih papaka.
to me je malo nerviralo..................ali nema sad veze........ionako ce ih federacija raz****t na kraju
Cekaj malo... ONO je bio Defiant? Pa Jem'Hadari su ga rasturili kao beba zvecku. LOL
Cekaj malo... ONO je bio Defiant? Pa Jem'Hadari su ga rasturili kao beba zvecku. LOL
to je bio Defiant, ali ****lo majku; cijela posada je bila nesposobna..................sta mislis oce li tako rasturit Enterprise...........oce moj k***c!!!!
Njima nedostaje Janeway da im objasni da se prvo puca, a onda postavljaju pitanja.
Slažem se! Meni je epizoda bila ful dobra, ali sam se prvo par sekundi hvatala sa ritmom, s obzirom da je likovima prošlo par mjeseci, a meni par sati.
Ne sudi knjigu po koricama, osim ako je ilustrator Igor Kordej.
dobro ljudi ajmo iskreno,DS9 je najvece sranje u povijesti star treka.a volim trek da ne bi mislili.ali ove zadnje dvije serije su zivi uzas,enterprise pa ovo,sve gore od gorega,pa sta ce nam bacit sljedece?Star trek Dawson(iz dawsons creeka)fleet?
I am not Corran Horn of CorSec or Keiran Halcyon, Jedi Knight. I am both of them.
Eto recimo, meni je Entrerprise dobar (osim one debilne muzike na pocetku), zato jer ima.. ne znam... neke zivotnosti i nije tako sterilan kao ostale ST serije. Imas clanove posade koji su klaustrofobicni, kapetane koji uredno zdimi bilo koga tko predstavlja opasnost. A i T'Pol je... mmmmm....
Sto je tice Janeway. Pa nije bez vraga dogurala do cina admirala. Jedna je od rijetkih u starfleetu koja ima muda (zanimljiva formulacija) rasturiti neprijatelja bez puno rasprave. Napali ste moju posadu? Kakve direktive, kakvi bakraci- eto vama 3-4 fotonca, pa si poslije razmisljajte sto vam je trebalo da stanete na put ljudskoj zenki koja vec par godina k**** vidjela nije. (BTW- ovo sam ja sam cenzurirao, stvarno nije do admina).