ned, 24. prosinca '06 u 23:36
Imperial admiral
Darth Superiourusto već bilo,let nije Q33 NY
ako želite nešto smiješno pogledajte da galerija slika članova ima 2 stranice,a komentari 84
ajde na komentarima slika otvori npr. stranicu 30 ili 40 i pogledaj malo pa onda nešto govori.
pusti ga da zapaža detalje koji su ionako samo njemu smišni
Ide murjak ulicom i naiđe na pingvina. Nije bio siguran šta da radi u takvoj situaciji, pa ga privede u stanicu.
"Što ti je to?" upita ga komandir.
"Pingvin" odgovori murjak.
"Pa što ga ne vodiš u zoološki vrt, idiote?"
Kasnije tog dana, vraćajući se kući, komandir ponovo naleti na murjaka i pingvina.
"Pa zar ti nisam rekao da ga vodiš u zoološki vrt?" - zagalami iznenađeni komandir.
"Pa bili smo tamo skoro cijelo poslijepodne, sad idemo u kino" reče murjak.
Roditelj je došao na informacije pred sam kraj školske godine. Kada je vidio koliko jedinica ima dijete zavapio je: "Ajme, moje će dijete pasti razred!"
Razrednik na to smireno progovori: "Želite li se kladiti u 1.000 eura da neće?"
Polagao Mujo doktorat na šumarskom fakultetu. Pitaju ga oni: Zašto vlak lupa dok ide po tračnicama? Mujo kaže: Dozvolite mi da malo razmislim. I, razmišlja on, razmišlja, trudi se iz petnih žila, ta nije mala stvar položiti doktorat na šumarskom. Komisiji to dosadilo, pa ga pitaju: Može li, kolega? Mujo kaže: Može, a što ne bi moglo? Da počnem? Vidite, na vlaku zapravo škripe kotači. - Da, kolega. - Kotač je krug, pa mu je površina jednaka P=r 2 pi. - Da?? - Pi je konstanta, pa od njega ne zavisi ništa. - |?!, kaže komisija. - Ali, vlakovi imaju više kotača, različitih veličina, pa svi lupaju, i zbog toga pi nije od presudne važnosti. - |!?!, opet uzvikne komisija. - Tako ostaje samo kvadrat, a gdje ste vidjeli kvadrat koji ne lupa kad se kotrlja?
evo jedan iz mog razreda...
Ispitiva nas razrednik fiziku. I sad, kako on to zna, počne pričat o svojoj materi... Priča on, kako je ona ''nekidan'' kuvala juhu, i u nju stavila kaul (mislim da "vi" to zovete cjetača:>
,... i sad, kaže, iša on isti tu juhu i stavi komad kaula u usta i skoro se, jeli, udavi...
kaul je bija vruć... i postavi liku pitanje, zašto je kaul bija vrućji od juhe...
lik se misli, misli se kolega do njega,..., jel toplina il spec. toplinski kapacitet...
kad se lik oglasi... misleći kako je shvatio "misterij"...
"Kaul nije bija prokuvan"...
... lik ima iz fizike 3 ko i ja...
Too stupid for jazz, too smart for Rock'n'roll.