solidsnakekako misliš nevidiš?
Ča te morski pas ugizal da još imaš ugize?
Ča te ima ugist? Jedino pokoja ribica i meduza ako te opeče al to je rijetko...
pa grizle su me neke bube preko noći, možd ti i ne osjetiš, jer si naviko, ali ja sam sebi raskidala kožu zbog svrbeža
pa grizle su me neke bube preko noći, možd ti i ne osjetiš, jer si naviko, ali ja sam sebi raskidala kožu zbog svrbeža
tak i ja gg
onda uđeš u more pa sve peče >.<
dobro da nisam jedina, ljudi će mislit da haluciniram
ma treba malo duze vrjeme bit prohladno cca 2-3 sa temp od 20 C
ma i onda se svi cude kako starije osobe masovno umiru.... pa kak nebi kad je jedan dan +36C a drugi dan naglo padne na 22-26 C... prevelika i prebrza promjena tlaka zraka... nimalo zdravo...
Dalo Valeurma treba malo duze vrjeme bit prohladno cca 2-3 sa temp od 20 C
ma i onda se svi cude kako starije osobe masovno umiru.... pa kak nebi kad je jedan dan +36C a drugi dan naglo padne na 22-26 C... prevelika i prebrza promjena tlaka zraka... nimalo zdravo...
super...sada znam koga neću zvati na avanturu po sibiru...od zime se moš obranit...od vrućine ne, nego samo krepavaš ispod klime i gutaš led ko klinci bombone...
Sanguiniussuper...sada znam koga neću zvati na avanturu po sibiru...od zime se moš obranit...od vrućine ne, nego samo krepavaš ispod klime i gutaš led ko klinci bombone...
ovisi od čovika do čovika...j*bo ti to kad ti se kosti smrznu bolje kad je teplo vanka hitiš se va more i eto ga..
Sanguiniussuper...sada znam koga neću zvati na avanturu po sibiru...od zime se moš obranit...od vrućine ne, nego samo krepavaš ispod klime i gutaš led ko klinci bombone...
ovisi od čovika do čovika...j*bo ti to kad ti se kosti smrznu bolje kad je teplo vanka hitiš se va more i eto ga..
kaj i onda opet nakon 10 minuta opet u more jer ti se opet prekuhaju muda...ma bok...
zivjela zima... snijeg, sanjkanje i slicne zimske radosti! makar mislim da ovaj topic nema bash smisla (nije da se bunim protiv njega) jer u zgu nije bilo vruce vec par dana... oho hohohoho vidi cuda ponovo pada kisa
"Foolish young Jedi! What kind of madman are you, who dares to violate my final resting place! Your fascination with the Dark-Side things will lead you into grave trouble."
kaj i onda opet nakon 10 minuta opet u more jer ti se opet prekuhaju muda...ma bok...
pa da..tako nekako samo to isto ovisi i koliko si dugo bil u moru i ča si delal...ne bil san 5 minuta i sad moran opet nego bio sam 2-3 sata i kad izađeš vanka nije ti vruće...i ustalom to je za****ncija..ima više ljudi živo je..zima mrtvo...