pet, 21. srpnja '06 u 19:17
Derexa
check-wan
Nije ništa ona prva počela... ti si izvrijeđala turiste ko zadnje pse, i normalno da je reagirala... uostalom, tvoj komentar se kosi s pravilima ponašanja na forumu
to se tako kaze, ne mislim zbilja da su svi turisti smrdljivi i gubavi, ali ide mi na zivce kad ne mogu proc mjestom bez da se moram probijat kroz skupinu debelih čeha.
i po cemu je normalno da je reagirala?jesam njoj sto rekla? nisam joj ni primjetila postojanje dok se ona meni nije obratila onako prokleto aktivisticki. jesu je turisti uzeli za odvjetnika il nesto?ma whatever...
Ne možeš proći mjestom????!!!???Kako bi ti prolazila ulicom da živiš u nekome velikome gradu?Znaš Dorothy, u pravu si ti, u mjestima gdje živi preko 100 ljudi, nemožeš proči, svi se guraju da bi tebi išli na živce.
Mislim tko još nije doživio da ode na more, pa da ne može nigdje proći, već se mora "probijati" kroz skupine čeha....
Još nešto, da bi napravili što veću gužvu na jadransku obalu dolaze isključivo "debeli česi".
P.S.Rekla si i meni, jer sam turista.
P.P.S. Dorothy, da li si ovo vezano uz odvjetnika za turiste smišljala cijeli dan ili pak samo nekoliko sati?