ned, 20. kolovoza '06 u 23:08
Sanguinius
kilah
Sanguinius
da ali tako znam i ekipu koja si nakon 1 stavi još barem 3...sve ovisi od čovjeka do čovjeka...ja sam ziher da ovu zimu idem na desnu ruku ak ću imat para a kasnije na lijevu pa na cijela leđa....znači-tko voli nek izvoli,a biotetovaže JESU sh*t jer izgleda usranije nakon godinu-dvije...pa ako se netko želi tetovirat neka DOBRO promisli...uostalom,wtf. pitajte Gandalfa neka vam kaže kakvi mu sve likovi dolaze...meni je Senf pričao...strašno...
da ali neki vole kad im se počnu skidat i izgledat sh*itasto, znaci da idu u zaborav
tako je seksi vidjet tetovaže, ali cijela leđa
btw dobor si ono reko -tko voli nek izvoli!
nikad me nećeš vidjet golog prema tome what do you care za moja leđa?? ...e da...zato i stoji tko voli nek izvoli...samo sam preporučio ekipi da ne stavlja bio i neka puste da ih prođe ludilo teen-a...kao što je i Cutlass negdje napisao brijem:rekao si je ako će ga tetoviranje držati do 21 onda će se stetovirat...isto vrijedi i za mene...enivejz...uživajte!
ok, kad kažeš cjela leđa, odmah zamislim neku ogromnu jadnu tetovažu bez puno sjenki i toga, tu je problem u meni, imam jednog frenda koji to radi ali je novi
, pa mu tetovaže ne izgledaju baš najbolje, ali ak odeš pravom majstoru, valjda će to dobro izgledat, iako sam u svom životu vidjela samo jednu ili dvije tetovaže preko cjelih leđa koje su ispale dobro po mome ukusu