sub, 19. kolovoza '06 u 01:03
Ček, i kolko to drži?
Opet ti kažem, don't do it, radije skupi lovu i napravi to kak' spada - samo dobro promisli kaj ćeš stavit', nije važno kol'ko traje - napravi to dobro, plati dobro, nek izgleda dobro, that's it...
Ma ček... jel ja to dobro čitam kakve vi nebuloze pišete ovdje? Lik tetovira mrtvog odojka s tehničkom olovkom i, veliš, tattoo mu ispadne "odlično", dok ti Jaspel toneš sve dublje nakon ovih komentara... pamet u glavu i dalje od tetovaža na crno, a pogotovo home-made... strašno...
Ajd, budi muško i nemoj brisat' ovaj zadnji post o toj temi - vrlo je bitan.
Kad sam napisao da je frend trenirao tetoviranje na svinjskoj polovici, mislio sam za ozbiljno, on nije u businessu, nema salon i ne radi na crno, al' JEST vježbao na svinjskoj polovici (jer je najsličnija koža ljudskoj) i JEST istetovirao svom burazu cijelo rame jer je on to tražio, i JEST ispalo dobro - vidio svojim očima - tetovaža je ispala ODLIČNO, ALI, svaka čast frendu, moraš bit manijak da tak nekaj napraviš. Mislim, ispalo je fakat odlično, but what are the odds? Conclusion: DON'T DO IT, YOU AIN'T THAT LUCKY!!!!