sri, 14. siječnja '09 u 11:19
RotS MasterDave Matthews Band - cijela diskografija.
- Prvo, hvala Jacenu što me "upoznao" s ovim bendom, predobar fusion jazz, svaka pjesma im ima neš spešl, vokal me podsjeća na Veddera (Pearl Jam), instrumentalisti su presavršeni... Svaka pjesma mi je predobra, ali Rapunzel mi je najbrže ušla u uho =)
Ja u trans uđem kad ih počnem slušat.. Ono, The Gorge, live album, uncut verzija, 7 sati materijala
E.. Ja stavim prvu i shvatim nakon 7 sati da sam poslušao cijeli album bez da sam skužio. I onda stavim opet
MiroslavOdlični su im oni filmovi unutar filma, posebice o onom retardiranom liku, kao i trailer o gay redovnicima (Tobey Maquire i Downey Jr.)
Pišao sam od smijeha =))))
ZvoniusNe znam, možda mu nisam dao dovoljno dugo vremena, no zadnji mi je album Kings of Leona smećast.
Samo dvije pjesme su mi sjele - Sex on Fire i Use Somebody.
TV on the Radio,
Bon Iver i
Vampire Weekend su super albumi, ova dva nisam poslušao.
Od muzike moje preporuke:
1.
Barenaked Ladies - bilo šta, fkt zabavan bend. Ak ikog iz wikijanog privuče bend, počnite sa Disc One: All Their Greatest Hits.
2.
Dave Matthews - bilo što, al fkt.. Evo, poslušajte, "American Baby", "What Would You Say" i "Pig" ili "Rapunzel". Naizgled nisu slične pjesme, al ak vam se svide, onda si prokopajte malo po bendu.
3.
The Virgins - novi indie bend, meni zapeli za uho, ak netko sluša indie, nek si ih pogleda.
Preporuke filmova:
Pa.. Gledao sam samo dva filma u kinu u posljednjih mjesec dana,
Burn After Reading i
Taken.
Oba su mi se dopala, ali više Burn. I to mislim da će se Zvoniusu i friiiku ful dopast, pa.. Ak imate vremena.
A collection of half-truths and hyperbole.