sri, 5. listopada '05 u 15:22
Jaspel
Old Yodamislim da niste shvatili glavno pitanje sto da se radi u tom slucaju???????
Ako imas problema tipa da te "face" na skoli stalno za****vaju jer si par puta rekao nesto o sw-u i nedaju ti mira (zadirkivanje pod odmorom, uzimanje stvari poput kisobrana te lamatenje njime imitirajuci sw, i sl. (ja sam kroz sve to davno prosao)) moj ti je savjet da doneses kazic i stavis ga na klupicu pred skolom, navijes Main Theme iz sw-a do maksimuma, uzmes aluminijsku cijev te ju zagrijes upaljacem, docekas najvecu "facu", gurnes ga na pod i opi*dis sa cijevi po ruci (s tim da mora dobit opeklinu bar 1. stupnja) te ga pitat kaj misli o sw-u. Ak se drugi odluce pomoci svom vodji razbijacu, mozes ponovit metodu i s nekim od njih, JAMCIM ti da te nitko vise nikada nece zafrkavati za sw, cak ces postat jedan od "coolera". Ali ovo su ipak drasticne mjere tak da.....
nemam neki brutalni smajli za ovu priliku, kao onaj kad si propuca glavu, ili kad s maljem razvali glavu... pa cu samo staviti -->
you surely get the point...
JaspelE da, al obicno kad to napravis tek te vise pocne zivcirat.... To je stoka, ne mozes s njima normalno pricat, tu pomaze jedino sila..... (s malim "s")
which makes you... stoka, also...
Old Yoda
evo danas sam probao ali ne na taj nacin.
danas udem u ucionicu sjednem a ovaj iza mene onako podrugljivo se izdere Jediiiiiii.Upalio sam duel of the fates na mobu i uzeo neki stap od profe(onaj za pokazivanje na poci...) i poceo raditi neka sranja kao da mi je to saber i opalio sam ovog tipa sa stapom(saberom) svi su usutili ja se vratim na mjesto ugasim duel of the fates.Cijeli dan nema komentara.....cak su mi se neki divili na tom sto sam nepravio.Hvala na savjetu.
edit: profa nije bila u razredu
dobro, sorry ak sam bezobrazan, ali sto je bilo kad si se probudio?
Sorry ak ti ne vjerujem, sto btw nije ni bitno... ali takav nacin pokazuje da tvoj mozak ocito nije dovoljno evoluirao kako bi se mogao rijesiti za****ncija na verbalnoj osnovi pa moras pribjeci kakti nasilnim metodama (pod upitnikom), sto je dokaz cistog primitivizma, da ne kazem idiotizma... ne, ja nisam pacifist neki, ni iz bliza, ali zbog takvih sitnica se to ne radi....
nhf to anyone...