sri, 5. listopada '05 u 10:08
Dajte shvatite nešto. Ne možete očekivat od svih ljudi da velikodušno prihvate vaše SW fanovanje.
Zamislite recimo obratno. Neki tip je fan šaha i šahista. I svaki dan vam priča o pobjedama armenskih šahista i kak je Turenjin dobio Guzmanova na jeftini štos, ovaj nije vidio topa na H4, bla bla bla... Bi vam bilo zanimljivo ako vas to ne zanima 2 posto? Mislim stvarno... Tak je meni otprilike bilo kad je ekipa stalno pričala o dobicima na kladionici i kako je neki klub iz 3. lige spušio pa im upropastio klađenje. Ono, like I give a damn! A tako netko može reći za SW. A sad što je SW pet put zanimljiviji od tog njihovog, tko im kriv. To zadržite za sebe.
Uglavnom, kao što su i drugi rekli, o SW-u pričajte s ljudima koje zanima SW, a ne koji bi rekli like I give a damn about it. Ja među frendovima imam sigurno desetak raznih SF fanova, od gatera, preko trekkera, do warsera, pa s njima i pričam o SW-u. Tu i tamo se nađe neki "outsider" kojega počne zanimat SW pa mu/joj dajem početne lekcije.
And that's it.