čet, 18. svibnja '06 u 16:05
Sretan rođendan za početak.
Kao što sam već na poluvremenu Impu komentirao ružna utakmica. Sudac se previše isticao, a mnoge odluke bile su pogrešne. No, radije ne bi o njima.
Prvih petnaest minuta odlicno taktički postavljen Arsenal igrao je vrlo dobro, no isključenje Lehmanna sve je promijenilo. Kasnije su se branili uz povremene bljeskove. Jedan je donio prekid iz kojega je postignut gol, drugi pak šansu koja da je realizirana gotovo bi zapečatila Arsenalovu pobjedu. Momci su se srčano borili, ali uz igrača manje teško je bilo pratiti Barcelonin ritam.
Rijkaard je za razliku od Wengera započeo lošim potezom, povlaceci Eto'oa na bok, a Ronaldinha u sredinu. No, i on je tu uvidio i promijenio. S igračem više došao je i mnogo veći posjed lopte te kontrola igre. Ipak prošlo je dugo vremena do zgoditka. Zamjene su pridonijele ofenzivnijoj igri i po meni je bilo samo pitanje vremena kada će pasti gol. Pala su dva i donijela Barci pobijedu.
Što dalje? Vidjeti koji su Henryevi planovi jer njegova prisutnost je od velike značajke Arsenalu. U ekipi je mnoštvo kvalitetnih mladića koji pod Wengerovim vodstvom mogu napredovati te Arsenal dovesti do najmanje istog uspjeha.
U Barceloni i nema potrebe za promjenama. Dva igrača osjetno su nedostajala, Messi i Xavi, no nije bilo potrebno forsirati njihov oporavak. Koncentriraju se na svjetsko prvenstvo. Tako i mi, pretpostavljam.