ned, 24. travnja '05 u 05:49
Mein Gott, vama nikad nije došlo da počnete razmišljati kako se život promjenio od 80-ih i ranih devedesetih do danas? Meni se znalo desiti. Ok, zapravo vama se nije moglo desiti jer imate 13 godina, right? No, dobro, isti takav trenutak koji se meni zna dogoditi se desio to jutro Yoshiju. A realnost njegovog razmišljanja je tim veća što se bazira na prekretnici njegovog života, tj. selidbi iz Japana u Ameriku.
Jawa
20 godina
561 poruka
-2 midiklorijana
ned, 24. travnja '05 u 05:52
Znam na šta misliš. Ja stalno razmišljam o životu i svijetu. Ovi 13-ogodišnjaci to još ne mogu shvatiti.
Cartman: "Kyle, I really think you should do something about that sand in your vagina."
Tusken raider
21 godina
3.452 poruka
-16 midiklorijana
pon, 25. travnja '05 u 01:59
They got Burton suits, ha you think it's funny. Turning rebellion into money
enciklopedija
21 godina
2.807 poruka
-42 midiklorijana
pet, 6. svibnja '05 u 13:08
Uopce nisam rekao da ja o tome nekad ne razmisljam, ali najcesce se radi oprijevozu, komunikaciji, mjuzi-neidem bas u detalje gumb-prekidac, ali ok.
E, i inace od tri stvari koje ne podnosim (stisavanje moje mjuze-buraz, prigovaranje na urednost) pripada i smatranje da svi ispod petnaest uopce ne razmisljaju nego su zatupljeni ko' djecica iz seljackog mjuzikla70-ih koja svakom zivom prilikom zapjevaju "Kad se male ruke sloze" i uopce ne vide niti misle o Svijetu oko sebe.
Jedi Initiate
20 godina
1.371 poruka
63 midiklorijana
pet, 6. svibnja '05 u 13:44
Ono što Matt želi reći je da kad si stariji drukčije gledaš na neke stvari nego kad si mlad. Ovo mlad je relativan pojam. Right, Matt?
Bounty hunter
21 godina
3.621 poruka
26 midiklorijana
ned, 8. svibnja '05 u 05:20
Upravo tako. Njanj, shvatit ćeš sa nekih 17 godina - obično je to prekretnica. Ali nemoj me držat za riječ. Daleko od toga da je to fiksno razdoblje u kojemu se mišljenje ljudi počinje mijenjati. No, najčešće je.
Jedino registrirani članovi foruma mogu sudjelovati u raspravi.
Rebels choose
Chrome, but this forum works even with Imperial browsers. Droids and Internet Explorer browser forbidden.
hrvatski Star Wars community, forum 3.2.3 0,36 s