sri, 19. travnja '06 u 22:07
Nemamo ni za ovo čudo temu... enivej... ^^
Release Date:
May 5, 2006
Director: J.J. Abrams
Screenwriter: Alex Kurtzman, Roberto Orci, J.J. Abrams
Starring: Tom Cruise, Philip Seymour Hoffman, Ving Rhames, Laurence Fishburne, Billy Crudup, Michelle Monaghan, Jonathan Rhys-Meyers, Keri Russell, Maggie Q
Genre: Action, Adventure, Mystery, Thriller
MPAA Rating: PG-13
Ofišl sajt
Traileri, clipovi i ostali materijal...
Iz nekog razloga, nigdje ne vidim neki konkretni sažetak zapleta...
Plot Summary: Tom Cruise returns as Special Agent Ethan Hunt, who faces the mission of his life in "Mission: Impossible III." Director J.J. Abrams ("Lost," "Alias") brings his unique blend of action and drama to the billion-dollar franchise.
IMDB Plot Outline: Secret Agent Ethan Hawke comes face to to face with a dangerous and sadistic arms dealer while trying to keep his identity secret in order to protect his girlfriend.
Ne znam za ostale, al obožavam originalnu staru seriju i prvi film. Film je imao dobru glumu, radnju (dvojbeno, al ajde)... više manje sve. Uvijek ga volim pogledati.
Dvojka je sramota od filma i treba skupit sve kopije i ritualno zapalit i pepeo poslat prema suncu. Po mogućnosti i sunce uništit kasnije, al nema veze... ju get d pikčr.
Oko trojke sam prilično optimističan... dobra postava, J.J. Abrams kao redatelj... (radnju ne znam, pa neću komentirati zasad) gdje ćeš bolje za ovakav tip filma?
Mišljenja?
*čeka da Jacen komentira*
"Leaves from the vine, falling so slow.
Like fragile, tiny shells,
Drifting in the foam.
Little soldier boy, come marching home.
Brave soldier boy, comes marching home."