sub, 19. kolovoza '06 u 00:47
Ne ljutim se ja stari.Zapravo je i zabavno čitat reakcije na moj slučaj. I slažem se da smo mi cool narod al dosta plitak za moj ukus,pogotovo moja generacija(+,- 3).I kad si takva ljudina kaj se ne nudiš stari
Zanimljiv mi je ovaj dio sa "STARI" - napisala si +/- 3 god, ja sam 82. godište, što znači da si ti za 4 god. također starkelja, pa se bolje požurinekaj napravit sa svojim Nizozemcem, jer će skoro tražit' mlađe cure.
Što se tiče mlađe generacije, tu se čak i slažem, proces degeneracije u Hrvata je očit (iznimaka ima svaka čast - al' barem ne u mojoj 4 već daleke godine bivšoj srednjoj - XIII Gimnazija), sve je više "degenerika" i pobalkančenih idiota koje treba dobro išamarat' da bi shvatili svoje korjene. Najbolja za****ncija je očito ić' pit' uz narodnjačke zvukove "jer se uz to može kvalitetno nalit' i predobro zabavit'. Toliko o generacijskim razlikama. It makes me sick...
Nadalje, plitki su samo kretenski nastrojeni 18-godišnji idioti (kojih nažalost ima previše ovih dana i opisani su u prošlom paragrafu a gledam ih svaki dan po ulicama) a ne svi žitelji naše države, dakle, malo razumijevanja molim. Budala ima svugdje, pa i u Nizozemskoj (prva Pedofilska i sodomistička stranka u svijetu - ne moram dalje od tog, nadam se), naravno da ih ima i ovdje - balkanizam je uzeo maha - narodnjaci su IN, pa tako i šamaranje žena za laku noć, ispaljivanje spremnika HS2000 u okupljene glupane koji idući dan dođu ponovo po koji metak jer im nije dovoljno i zato jer je to zakon i jer je to easy - minded masa pročitala u Kliku ili kaj ja znam u kojem stupidnom časopisu - dakle masa je idiotska, ALI to ne znači da smo u globalu svi plitki ljudi - većina možda jest, ali za normalnu ekipu se valja potrudit' da ju se nađe, jer smo mi najčešće BEZ 2000 kn u džepu, i ne idemo u BEST ili PIRANHU, jer ČAK, zamisli radimo ili idemo na faxeve, jer se želimo izvući iz ovog sh*ta od države i napravit' nekaj od sebe, tj. odživit' najbolje što možemo a ne povalit se s masom i odživit', k'o crap pa da za 7-8 godina radimo u Ham-Hamu k'o najveće životno dostignuće i da se propucamo sa već navedenim HS-om 2000...
I dalje, kad sam napisao da su ljudine svugdje okolo po državi, nisam bio tol'ko prepotentan da odmah pomislim na sebe, neg' sam govorio u globalu - prije ćeš nać' normalnog lika negdje u parkiću s pivcem, izvan Piranhe i Ludnice, ili možda na koncertu Motorheada ili u Močvari; to je ekipa bez love, al' koja se zna za****vat', i koja je pametnija 350% od šminkerskih tatinih sinova i kćeri koji se samo šeću po "špici" lopatarajući svojim Gucci šuzamai štiklama i koji nikaj sami neće postić, neg' samo čekaju da im starci krepaju pa da s*izde njihovu lovu jer ne znaju drukčije...
I zadnje, prek neta se nemam namjeru nudit', jer su Hrvatice najbolje cure uopće i ne treba mi neka Nizozemka, naše su cure najbolje.
A, inače, ak' me koja hoće (iako nakon ovog sumnjam), dođite na Jarun, Remizu, Trešnjevku... Tu sam...
Goddamn, what an epic... Sorry folks....