pet, 21. srpnja '06 u 21:08
Upoznao sam neku simpa curu, slatka je i nije umišljena.
Ak vam ne smeta to ću napisati kako se sve dogodilo:
Srpanj 2006. 20. Četvrtak
Nisam se mogao odlučiti dali da idem ili ne idem???!! No odlučio sam da idem. Kirvaj je bio u Gradini(manji gradić kod Virovitice), Došao kod rođe, odma on otvorio jednu ladnu pivu, jeli preasetine i take stvari. Izašli smo van da se zabavimo oko 20:00h i Moj je rođo dog. da se nađe sa njegovim friendom(Šucom) Kod automobila na struju, a kako smo isli tamo pričali mi, a kaže moj rođo da se Šuco sigurno bari sa nekom, a ja u smjeh prasno, zato jer znajući šucu kak je specijalan da ne zna nać si curu. Došli mi tamo i nema njega, a moj rođo i ja krenuli prosetat i ono Ide Šuco i neka Cura, a meni sve u slow moušenu, kad sam ugledo nju, njene oči, nju cjelu izgleda ko da ima 16 godina(pomislih u sebu ova njie za mene, sigurno je umišljena). Pozdravili se sa njima, o njene ruke tako mekane i glatke da taj osjećaj još nisam zaboravio. Ona se u početku sramila, nije bila nešto darežljiva na riječima. Prvo smo otišli igrati stolni nogoš, a za vrijeme igranja se oslobodila kad smo mi dečki lupetali gluposti i samo što nije pala u nesvjest od smijanja.
a pazite sad ovo koji sam ja mulac.....
Skiplja moj rođo pare da ode kupit žetone za vozanje automobila, a meni se nije dalo vozit pa nisam dao pare, a ona je dala, Kupio rođo žetone i donio svima i Ana nije htjela da se voze sama i mene zove da se vozim sa njom,
a ja ono kažem"ma daj neću?!" Ali sam pa na njene ljepe oči kada me pogledala i ošo se vozit s njom. Kad smo se vozili pričali smo i pitamja nju kolko ima godina, a ona kaze 14, ja se načuditi mogao nisam, tak da smo razmjenili brojeve i pomislih u sebi pa neću ja da meni cura plaća da ju vozim i odo kupitr za 100 kn žetona i dobih 10 komada. Poslje smo se šetali malo oko grada i meni je malo bilo mučno, jer sam se najeo ko prase prije vožnji i sejo ja na klupu i ona za mnom te kaže mi da ju izmasiram, a ja majmun nisam se za taku Lutku mogao ustati i nježno izmasirati i ot tad ju ne mogu izbiti iz glave ne mogu spavati od nje, moram ju videjt što je brže moguće. A ona nema para na mobu, a mene sram ju nazvat??? Šta da radim Hel people???
A usput sva je vesela i Sretna tako da kad ju vidite i vi se morate smijati! Jer se takvim ljepim usnama ne može odoljeti!!!
la nja la nja lalala uhh a uhaaa uuuu