pet, 16. lipnja '06 u 16:03
DARTH TILAJa bi izabrala ovog prvog vjeruj mi na riječ.I am sucker for true love.Kao prvo ne padam na ljepotančiće,dapače idu mi na živce što ih dulje gledam.I još znaju da su zgodni pa onda su svake večeri s drugom trebom-mislim katastrofa.A ja totalno padam na ove iznutra pradivne koji bi sve napravili za mene.Možda nije nešto zgodan ali postao bi mi sve bolji i bolji što ga više promatram i šro sam više s njim.To je sličan scenarij koji sam imala s dečkom kojeg sad volim.
edit-I neću nikada brijat s nekim bez osječaja.To je takva debilana,katastrofa.Jedanput je bilo i previše.
Ja bih rekao da ste oboje u pravu...ali malo više Jaspel. U većini slučajeva prvo ti neko zapne za oko, vjerovatno zbog svog izgleda. Nakon što (ako) uspostavite kontakt, svidi ti se ili ne svidi. Pri tome ne mislim na izrazitu ljepotu (vanjsku), već recimo na neku osobu koja je jednostavno zgodna. Sumnjam da bih ja ušao u vezu sa nekom izrazito ružnom osobom (pretpostavljam da je Jaspel na takvu mislio) koliko god ona dobra bila, ali
za prijatelja bi je rado imao. Ne smatram da sam zbog toga loša osoba, mislim da nam je to svima u prirodi. Znam Tila što ti želiš reći, ali hipotetički gledano, što ako su dvije osobe lude za tobom i ktome obje strašno dobre u duši i sve bi učinile za tebe, ali je jedna zgodna, a druga nije...koga bi izabrala???
@Ayan, nemoj me krivo shvatiti, ali zakačio si se na cajke ko pijan... nemoj suditi o osobama na osnovu onoga što slušaju. Nije bez veze ona stara: "O ukusima se ne raspravlja"