sub, 28. siječnja '06 u 23:29
@ loki - kako ****no dobar i masan post! svaka čast, buraz. već dugo vremena nisam pročitao ovakav carski post. loki, care.
@ knight isso - zamisli spiku: i ja sam upoznao curu preko chata (da, iskonovog... fuj.). inače ne chatam, al eto, bilo mi je dosadno taj dan i Sila me valjda navela na taj očajnički korak da pristupim zlom leglu nastranih perverznjaka i ljudi kojima je predosadno u životu. i kliknem ju i započnemo razgovor. i svidjelo mi se što je cura pametna (čudo jedno što sve možeš saznati o osobi tijekom few-hours chata
), što volimo iste stvari, glazbu i whole bunch of other sh*t, uglavnom, bilo je to vrlo zanimljiva konverzacija. i razmjenimo br. mobova, pa kao, naći ćemo se opet na chatu, jednom... pa se to sve zaredalo. oko pol godine. i počeli smo se dogovarati za neku kavu ili tako nešto. inače, ja živim u đakovu, a ona u valpovu. i nikako nismo uspjeli realizirati to live-upoznavanje. i sada preko ljetnih praznika, 2 frenda su išla poslom u valpovo (bave se ozvučavanjem, sound & light i te finte, i ozvučavali su neki konc). i pitaju mene jel mi se ide s njima. kao, imaju extra sjedalo, a već su bili tamo i kažu da ima zgodnih curica. a mene, kao, teško nagovoriti. i kad smo već bili tamo, ja se njoj javim. i nađemo se, i svidjeli se jedno drugom in person. uglavnom, nakon pol godine chatanja (dakle, neki 10-ak puta), mi smo imali dovoljno tema za cijelo poslijepodne. i kad smo trebali krenuti, ja se ponudim da ju otpratim doma. i onda sam ju prvi put poljubio. i nakon 2 dana sam opet došao tamo. i opet smo cijeli dan bili zajedno. i razgovarali smo o našoj vezi i složili se da ćemo pokušati, pa šta bude. i evo, 6 mjeseci smo zajedno. malo je s****no to viđanje, al uspijevamo i to nekako izvesti. i tak. na kraju je sve dobro ispalo. još uvijek ne mogu vjerovati da mi se to dogodilo, al eto. izgleda da nisam jedini.
this message will self-destruct in 5 seconds...