pet, 29. srpnja '05 u 10:22
Rondalf je maximalno u pravu, ali ako si citao Einsteinove knjige, znao bi da je pao Matematiku jer nije imao vremena za skolu, previse je bio zaokupljen elektromagnetskim indukcijama.
IQ ti je dobar softver, no on nicemu ne sluzi ako ga ne razvijas, emocionalna inteligencija kao sto cherry kaze je osnovna stvar danasnjeg zivota. Moja emocionalna inteligencija je nekad bila na visokom nivou, ali danas sam samo obicni bezivotni defekt koji vrijeme provodi na forumima i skupljajuci SW figure. -----> Superiourus - kako mozes imati max. broj bodova molim te <_<. Pa nije to test iz Matematike, ali znam sta je to, to se dobiva u 4. razredu, zove se ''Test emocionalne inteligencije'', tamo se gleda djecja percipacija, osnovno ponasanje, te najvaznije test. Ja nazalost nisam na tom testu sudjelovo, jer smo tek u 8. dobili rezultate i sad sam tek sazno da me nije bilo V_V
Btw, IQ je jedina pohvala koja sluzi kao izlika za prirodnu lijenost i nesposobnost. Kao sto sam naveo, imao sam najveci IQ na dvije skole, ali sto mi to znaci kada sam toliko lijen da mi se ni krevet neda pospremit. Sjecam se da sam samo jedanput ucio, bio je to test iz Matematike, i nikad necu zaboravit, da je to jedini test za koji sam ucio, napisao sam ga najbolje u razredu, imao sam sve tocno. Vidis, to je ono sto treba razvijati, a ne razvijati mogucnost hvalisanja o tvojem prirodnom daru. Bavim se Astronomijom i to me zanima, sad cu na jesen 1. razred, i kada sam bio na testiranju, vec su me na pocetku postavili za vodu Astronomske grupe i grupe za Fizicare, nadam se da ce me to bar malo potaknut na rad. Vidite, sve je u glavi, svi kojima je IQ nadprosjecan imaju veliki problem u skoli. A to je hiperaktivnost, nemogu svladavati osnovne teme jer im je dosadno, prelagano, i zato ne uce i dobivaju prosjecne ocjene - 4. Uvijek sam tvrdio da su 4. najveci genijalci.
U svezi sa autistima, nemozes reci da imaju veliki kvocijent inteligencije, oni su nesto sto nije isto nasem tesu inteligencije, oni su lumeni, maksimalni oblik genijalnosti. Premda otudeni u svom svijetu, ima vise vrsta autista, postoji jedan koji, vozili su ga sa Helikopterom, i jednom su presli preko cijeloga grada, covjek je zapamtio svaki detalj grada, gdje svaka tegla na balkonu stoji, ali najbolje od svega je sto u 5 minuta nacrta profesionalnu sliku, to je njegova mogucnost izrazavanja.