pon, 27. veljače '06 u 19:23
E, vidis, tu se i ja slazem..isto tako ne volim kad ljudi politicare a priori labelaju ko nesposobne i glupe, jer da se popnes do vrha ne mozes bit ni glup ni neinteligentan...druga stvar je sto mozes stvarno uciniti kad dodjes do vrha. Ko prvo pokrenut administraciju je IMO ko da guras crnu rupu sa cackalicom ko polugom, drugo, nije bas tako jednostavno ista napravit u sistemu koji je tolko prosaran savezima i interesima, jer da napravis i najmanju stvar moras dusu i integritet prodat najvisem ponudjacu 800 puta...Isto kao sto kicmu vojske cini docasnicki kadar tako i pravo lice administracije cine tisuce interesnih saveza, lobistickih grupa...tako da bilo tko tko zeli nesto napravit mora jako pazljivo jahat na tom valu umjesto da ide head on i dopusti da ga val potopi...tako da se ja nimalo ne iznenadjujem kad novine objave da je ovaj ili onaj veliki politicar radio ispod zita ili da ima mrlje na karijeri, jer to je jednostavno dio posla...zato ja iskreno politicare ne mrzim nego vise zalim, jer to je nezahvalan posao u kojem ako i zapocnes sa dobrim namjerama zavrsis u paklu
De trotse eigenaar van moordenaar hamster, En bemant met gereserveerde rechtstreekzer
Epyon izmjenio poruku 27.02.2006, 19:24