pon, 27. studenog '06 u 19:12
meni je film ok, ima dosta dobru radnju i klasičan je bond film...
jedino što imam za kritizirat je što su su se vratili na početak bonda, što po meni nema smisla... pogotvo kad računamo današnje vrijeme i vrijeme prvog bonda..
mislim da bi film ispao puno bolje da je radjen kao nastavak filma umri drugi dan... sa moneypenny i q-om (on je ipak legenda ko i sam james bond)...
glumac je ok, malo je klempav i ima tupi pogled ali korektno je odglumio svoj dio, nadam se da će snimit i još koji film da pokaže malo više bond šarma... vodka martini itd... mislim da ima potencijala, nije sean conery ali ipak bolji je nego timoty dalton definitvno...
što se cura tiče ona prva bond cura koja je nažalost preminula bila je puno bolja od druge, makar ni druga nije za odbacit...
što se tiče crne gore film nije sniman tamo ni sekunde koliko ja znam... sve lokacije crne gore snimane su u pragu tj u češkoj... i neznam uopće ćemu tolika strka oko toga..? nemojmo zabravit da je ovo ljeto Crna Gora bila hit za jetsetere...
l producent je sam reko da nikad nije ni bio u Crnoj Gori, a većina gledatelja naravno iz Amerike i nekih drugih zapadnih zemalja misli da je to izmišljena zemlja...
Orion edit: Use the 'Promjeni' opcijuslijedeći puta.
I have a bad feeling about this