ned, 26. studenog '06 u 01:06
@Zabrak: He he, dakle, negativan komentar me čini glupanom jel? Touchy are we? Kolega, ja sam rek'o svoje mišljenje - i tvoje jadno vrijeđanje me nikako neće razuvjerit'; da smirim strasti samo jedno pitanje: Gdje si bio 91? Jel se uopće sjećaš Dubrovnika ('ajde budi dobar i živi par dana bez vode)?! Ja itekako da, i to nemam namjeru zaboravit'. Znam da je politika zabranjena, pa dalje ne želim - cijeli Bond serijal mi je inače mrak (pogotovo rani dijelovi), ali imam neke principe kojih se držim, a budući sam čovjek, njih se i držim.
Moderatori, ak' zbog ovog dobijem ban, it's fair and square, nothing else to add.
In that case, all of you fare thee well, have fun in life, and read history books now and then, for history is what makes us as a nation - a proud and resilient one, rarely seen through human's years. This is probably my last statement so remember it and be proud to be a Croat.
@_hideyasu_: nije to jedini razlog, neg' mi nekak previše odskače od prijašnjih dijelova - previše mi je nekak k'o najjeftiniji akcić sa Dolphom Lundgreenom - očekiv'o sam još jedan u nizu 007 "genre" moviea. Nije to to više, zabrazdili su malo preveć...
Awaken!
Cor Angor izmjenio poruku 26.11.2006, 01:15