pon, 30. listopada '06 u 23:18
e, to su bile igre.
Od konzola sam igrao:
Segu( kod prijatelja, najjače bi mi bilo kad kazeta ne bi željela prihvatit, pa bi morali pukat u utore, kazetu, i nervoza kad ne bi upalilo)
tu smo najčešće tukli po Sonicu( jednom sam ga dobivao u igri dva igrača jedno pola levela i nekoliko skokova prije kraja izgubim život, vrati me na početak, a on popiša gaće od smjeha*ovo nije metafora*), Shining force 2( rpg- legendarna igra), Chuck Rock( arkadna igra smještena u prahistoriju),Garfield, neku vozačku simulaciju. U to vrijeme su imale predivnu grafiku našim 6-7-godičnjim očima.
Nintendo( i onu konzolu koja je imala u memoriji jedn 20-ak igara, ne mogu se sjetiti imena)
Tu su mi bile najdraže Super Mario bros.( jedna od najlegendarnijih igara ikad, znali bi po 2-3 sata utuć dok ga ne bi prešli, i onda opet iz početka), krosere, neke pucačke igre uz to
PC
počeo sam sa Cosmom( simpatični vanzemaljac koji je u potrazi za roditeljima morao sebe izlagati kojekakvim opasnostima), Rudnik, Lemmings, Prince 1( jednostavno se više ne može o njoj reći, jednostavno legendarni klasik), TIM( the incredible machine, na informatici smo ja i prijatelj ovo čudo stalno igrali kada bi uhvatili vremena), Đuka 1, 3d atomic edition( kako li je samo otac poludio na mene kad je prvi put ču zvukove u igri, jedva čekam nastavak čije završavanje zauvijek( Forever;D ) traje), Blade runner( prejaka atmosfera, preporuka )...
Od SW mi je DF2:JK zakon igra iz tog razdoblja( filmići su ludilo)
Prije dva tjedna sam skinuo ige Tie Fighter i X-wing. Jednostavno su fenomenalne( najdraže mi je kad mi je u jednoj kampanji Thrawn, tada Vice amiral, zapovijedao).