sri, 1. studenog '06 u 23:14
Najbolja arkada ikad - CAPTAIN CLAW. Kad Monolith radi igru, radi ju kak spada - što je pokazao i F.E.A.R. Prva igra koju sam ikad zaigro.
Onda, Earthworm Jim. Danima sam prelazio treći (il četvrti) level u paklu - nikak nisam mogo skužit kak ubit sotonu.
Tu su i Aladdin i Lion King.
****te, zakaj se više ne rade arkade
The Incredible Machine - fakat je "incredible machine". Dvojku su usrali.
Totan Anhillation (ak se tak piše) - prva strategija tipa WC, SC, Age of Empires i ostalo. Zakon igra.
Duke Nukem 3D i Doom - pucačine koje bi i danas mogo zaigrat kad mi je dosadno.
Mortal Kombat 4 - jedna tipkovnica, dva igrača. Enough said.
Outlawsi - nikad mi nije bilo jasno zakaj na prvom lvl-u krepaš kad ubiš svećenika. Danas mi je jasno
Sierrin "Jurassic Park" fliper - najbolji fliper ikad.
Tomb Raider - sa 7 godina sam došo do 3 lvl-a, do dinosaura, nisam znao kaj napravit kad skupiš ona 4 kotača - mislim, spojiš ih, pustiš vodu i kaj onda!?!??
Warcraft 2 - igra koja je pokrenula revoluciju strategija.
To su "igre prošlosti" koje su obilježile moj "early childhood".
Starcraft - ma kakva igra 90-tih, kad se igra i dan-danas?!?? Najbolja strategija IKAD NAPRAVLJENA.
GTA 1/2 - vi, bacač plamena, i hrpa ljudi koja jedva čeka da dođe u dodir sa benzinom.
Worms Armageddon - najbolji wormsi ikad. (kad je ovo opće izašlo?
)
Btw, dal neko zna kak se zvala ona igra, na prvom levelu ste na nekoj platformi, idete okolo i tučete ekipu. Kamera je ko u Resident Evilu. Znam da je igra bila onak ful u fantasy-stilu.
I dal neko zna kak se zove arkada, stara ko Lion King, Aladdin i ostalo, u kojoj ste vi neki čovac s mašinkon, hodate okolo, ubijate ogromne puževe, onda dođete na s****ni dio gdje se penjete po lancima, a vidite si samo ruku/nogu.
Puno bi mi značilo kad bi neko (po ovak s****nom opisu) znao imena igri na koje mislim.
EDIT: Joooj da... Kak sam mogo zaboravit..... DYNA BLAST! Sate sam provodio u igraoni igrajući ovu igru. Kad pokupiš ono sranje da moš bacit 4-5 bomba jednu za drugom.... E, čopila me nostalgija. Idem skinut Dynu, Incredible Machine, a Claw-a imam na cd-u.