Skinuo sam si old school avanturu Beneath the Steel Sky ( koju iz nepoznatih razloga uvijek zovem Under a Glass Moon ) koja je starija od dosta clanova na forumu. Uglavnom stvar je abandonware, skinite si je s neta i vidite kako se to radilo u good ole days
De trotse eigenaar van moordenaar hamster, En bemant met gereserveerde rechtstreekzer
E mislim da ljudi koji igraje Warcraft 3 neče požalit ako budu igrali Warhammer 40k Dark Crusade jer je igra istog principa,al je ipak osvježenje da se proba neš drugo.Probao sam čak i ovaj TBfMe 2 The Rise of the Witch king i igra je čisto sranje.I onaj Para World isto niš nevalja.Jedina igra koja mi može ove godine privuči pažnju je Too Human,a to je fenomenalni Action RPG koji če srušiti i Oblivion(koji prezirem iz dna duše)
http://en.wikipedia.org/wiki/Too_Human
Mr.Rebelprešo ff12 sad igram company of heroes i medieval 2 total
war na pc-u a na plejki igram bully.
Šta igraš Bully ili Canis canem edit,ja igram cce prebolesna igra,super tema igre
igram američku verziju dakle igram bullya.
pokušavam skupiti 100% zasad imam 93% ali mi se više neda.Jučer sam kupio Warhammer:mark of chaos.Igra je ludnica
Kako funkcionira igranje Wow-a. (nije me previše zanima, tako da se nisam niti raspitivao) Ali bi htio znat kak to funkcionira. (Ak se nekome da objasnit)
"Yest' temnyye mesta v galaktike, gde nemnogo shagov. Drevniye centry izucheniya, znaniya. Byt' ob"edinen nenavist''u - hrupkij soyuz v luchshem sluchaye..."
Izaberes lik,stranu(Alliance ili Horde),klasu i pocnes...buildas lik questovima ili ubijanjem,formiras grupe ze teze questove,itd...PM-aj me za detaljnije upute
There are those with power, those with the strength and will to lead. And there are those meant to follow, those incapable of anything but servitude and a meager, worthless existence. Equality is a perversion of the natural order!
imas dvije opcije
1.placati preko kartice-svaki mjesec 100 kn
2.placati preko bonova(Game Card)-svaka dva mjeseca 210 kn(njih moras ici kupiti posebno u Algoritam,nesto tipa bon za mob)