pon, 2. siječnja '06 u 17:53
evo ovako prije svega najviše da kažem volim cure, one su zakon! Hmm šat bi ja bez njih!?
1. SW- prvi mi je(zapravo second, after girls). Već sam u ranoj mladosti pokazivo zanimaciju za SW-om. Otkada sam pogledao SW-TPM 2000 GOD bio sam 4 r, svidilo mi se, nakon prvog djela ide originalna trilogija svake nedjelje po jedan film i to mi se svidilo, ali sam se uvjek pitao gdje su ep II i III sve dok nisam čuo da snimaju i da je došla u kina ep II morao sam ju ić gledat. SW me je sve više i više zanimao i onda jednog dana odlučio otić na internet u lipnju 2004 i otkrio prvi hrvatski SW portal i učlanio se.
Sada sam eliki fan sw-a. Cijelo se vrijeme motam po enciklopediji koju ja nazivam jedi arhive(bar provedem 2 h na dan) te se obrazujem sw fanovski. Bravo onima koji su trud uložili za ostvarenje ovog sada(SW portala). Da mosc nije napravljen ja bi se sad vjerovatno dosađivao.l
2. Volim čitati knjige: Prije svega sw evo koje sam pročitao- Nova pobuna, thrawan trilogija. I kanim pročitati sve sw knjige.
Harry Potter- Pročitao prva 4 djela, odgledao filmove prva tri djela i prešo igrice prva tri djela.
Mjuza- Volim naravno SW MJUZU JOHN WILIAMS njemu treba odati počast. Samo imam par pjesama od SW soundtrackova. U tpm se posebo ističe pjesma Duel of the factes, Aotc- joj.. Obožavam pjesmu kada su Ani i Padme skupa znate onu laganu tema ep II! Ta pjesma mi je nakao predobra imam neki čudan osjećaj kad ju slušam sam što se ne rasplačem. I nigdje nemrem nabaviti te soundtrackove dao bi za njih 3 i 1000 kn ak treba samo da ih imam. Zatim Soundtrack Robin Wiliams iz Harry Potter iso ima super pjesme. Slušam rap,hip hop,rnb. Volim nekad malo neke divlje glazbe da se iskačem po kući: Nightwish once 2004 odlična im je wish I had an angel.
Filmovi- HP, ALONE IN THE DARK(horror A.D prva civilizacija u americi koja je odjednom nestala sa lica zemlje) volim gledati neke akcijske,komedije te povjesne.
Fan- Fan sam swa, Obožavam Povjest Grčke, Rimskog carstva i Egipta. Najviše volim grčku: Film troja, jedna od najvećih civilizacija ikad postojala.
Žene- Obožavam ih! Šta bi sve dao za neke da ih upoznam: Natali Portman: Lucas je našao pravu žensku koja će glumiti u swu mislim stvarno je zgodna, bio kod psihijatra zbog nje. Emma Watson isto prava. Te ženske mogu samo sanjati, no nije me briga u sretnoj sam vezi sa mojom ljepoticom!
Igrice- Volim najviše igrati sw igrice pomoći njih mogu otkriti ili se uživiti u ulogu pravog jedija, sa time zahvaljujem i sretan sam što postoji LUCAS ARTS!
la nja la nja lalala uhh a uhaaa uuuu