čet, 29. prosinca '05 u 23:19
Na prvom mjestu su mi Indijanci opcenito, s tim da "pik" imam na Cheerokeje i Seminole. Fascinira me sve zivo vezano uz njih, od kulture do nacina i zivota te pogleda na svijet. Nazalost neznam bas puno o njima, ima premalo izvora o crvenokoscima, bilo da je rijec o knjigama, netu, ili filmovima koji su tolko nabrijani da uopce ne prate povijesnu tocnost tih događaja (izuzev recimo "Đeronima" i jos par manje poznatih.)
P.S. ovo mi je dalo ideju da si konacno stavim novi avatar
Tad dolazi na red SW, mislim da nemam sta posebno napominjat
Nakon SW-a, na redu je Resident Evil, i opcenito sve sa zombi-tematikom. Izdvajam Resident Evil jer je on ORIGINAL sto se tice video igara a i filmova, i ako nista, takvo nekakvo sranje bi se stvarno moglo dogodoit. Ne mislim sad neki T-Virus il tak nest, al isperu ti mozak, pojacaju potrebu za hranjenjem 10 X, roknu te lopatom u glavu, i evo ti zombija
Tu su i STRIPOVI. Najvise volim westerne, crni humor, i ironiju (gdje mogu spomenut samo Dylan Doga). Volim i Konana, al ostale Sword and Sorcery stripove ne (a i nema ih puno nama dostupnih). Tu je i crni humor, s naglaskom na Alan Forda i Klaru. Ima toga vjerojatno jos al nemrem se niceg sjetit......
Zatim, moj dragi KOMP. Ne znam sta bi bez njega.... Ak nist drugo, ne bih poznavao ovakvu hrpu zakon ljudi. Ekipa, zakon ste
I za kraj, ono vama sigurno najgluplje (
), tu su ORUZJA NA KUGLICE. Znate ona sranja s placa za 30 kn, mislim na pistolje i sl., uz koje dobijete zute metke? E pa to. Naravno, samo deset puta nabrijaniji. Imamo OGOMNU zbirku (tj. jedan 8x3m zid prepun pistolja i pusaka, sta je ukupna zbirka nas petorice). Gledajte, znam da vam je glupo, al tehnicki to nam nadomjestava paintball jer je on preskup. Nije to obican pistoljcic od 10 kn. Dobro, tako izgleda, ali je svaki pistolj (pusku je malo teze rastavit) sastavljen od 5-6 drugih, tak da za 1 gun treba pljunut i do 150 kn. Obicno dodjemo nas 5 (imena nebitna), iz garaze sa zida skinemo "oruđa", razdijelimo se u dva tima i FIGHT POCNE! To je nest pre****no, kad si frenda po ljetu dok je u kratim hlacama/majici pogodis 4,5 puta zaredom u nogu, a ovaj odskakuta u zaklon
obratno naravno nije smijesno
Ipak nismo tolko glupi/jadni da se gadjamo na otvorenom, vec se zbuksamo u podzemnoj garazi, prigusimo svijetlo i koljemo se. Mozete se vi smijat kolko hocete al to je nest pre****no!