čet, 21. srpnja '05 u 11:34
Eh UFO! Covjece to su bili dani, dani moje opsjednutosti s vanzemaljcima. To je bilo ja mislim krajem osnovne, 7 i 8 razred. Sve je pocelo s Dosje X, onda sam poceo u Sisackoj djecijoj knjiznici dizati sve znansvene knjige o vanzemaljcima koje sam tamo pronasao, i sve slike iz knjiga sam izrezao sa skarama,da dobro ste procitali unistio sam oko 10-15 knjiga(mlad&glup), kad su to saznali izbacili su me iz knjiznice jer nisam imao od kud platit stetu
.
Sve izrezane slike sam poljepio u svoju biljeznicuuz moj komentar i misljenje o slici.
Kupovo sam onaj casopis Dosier, i gledao nocno nebo satima.
Onda kad sam presao u srednju skroz me popustila ta opsesija. Dok mi nije dosao stric u posjetu iz Njemacke.
On je tip covjeka koji ludovo do 35 i sad se okrenu intelektualnom razvoju samoga sebe. Mnogo smo razgovarali i skakali s teme na temu i onda je spomenu UFO.
On tvrdi da je UFO Luciferovo osobno vozilo koje koristi kad izlazi iz baze, a baza mu je ispod mora u blizini Bermuda tzv. Bermudski trokut iu Kineskom moru.
I da putem SAD-a upravlja sa cijelim svijetom, jer on tvrdida ono oko na dolaru, ma znate ono oko koje gleda iz piramide je simbol Lucifera.
On tvrdi da informacije vuce iz neke knjige koju je napisao neki Arapin(nije znao imena).
Meni ta njegova tvrdnja presmijesna, ali vjerujem da vanzemaljci postoje, cak vjerujem da su oni nas stvorili.