pon, 28. ožujka '05 u 15:25
Ja već od 2. razreda osnovne redovno imam deja vuove. Isprva sam mislio samo kao da me mozak zavarava da sam to već proživio, ali negdje sa 13-14 godina sam se počeo sjećati, nakon što se probudim, da sam sanjao deja vu. Nije više bilo da u tom trenutku ostanem kao budala, nego točno znam kako i šta će se dogoditi. Prošli tjedan sam imao najduži deja vu u životu (minutu i po) koji sam sanjao prije malo više od mjesec dana. Ja taj fenomen proučavam na sebi već nekoliko godina. U svakom tom snu gdje sanjam deja vu se natjeram da jednostavno kažem u tom trenutku "deja vu", bez obzira gdje se ja nalazio u tom trenutku. Tako kad se probudim znam da sam sanjao deja vu pa ga zapišem, ali sranje je u tome što to nije nikada ništa bitnije, uvijek neke nebitne situacije.
Imam i teoriju o tome: deja vu je predviđanje budućnosti. Djelići budućnosti koje se jednostavno moraju dogoditi, točka gdje se sve naše alternativne dimenzije spajaju u jednu točku (zbog toga i taj čudni osjećaj). Nikako se ne može promijeniti odvijanje deja vu-a (probao sam na stotine različitih načina, radio budalu od sebe, bulaznio gluposti, ali uvijek ispadne isto kao u snu) i zato zaključujem da je to predviđanje budućnosti. Za mene je to sposobnost koju pokušavam razviti, jer ne znam nikoga meni bliskoga tko toliko često kao ja ima deja vu-e. Zna mi se dogoditi i tri deja vu-a u jednom danu, tako da je to malo freaky. Dogodio mi se jedan ful bitan deja vu, ali je dosta osobno, pa baš i nije za forum (nešto što sam saznao o nekome iz sna i to sam znao u podsvjesti cijelo vrijeme pa se uopće nisam šokirao kada sam doživljavao deja vu u kojem mi ta osoba to govori, iako je saznanje ****no bitno), pa pokušavam što više pamtiti i zapisivati deja vu-e.
I jedan od ****nijih: otprilike sa 16 godina sanjam da sam u autu s nekim likom kojeg ne znam i počnem razmišljat kako ja njega prije dvije godine nisam poznavao, a u snu se pitam tko je to uopće. Sa 18 godina sjedim ja sa frendom u autu i bam! Počnem razmišljat kako ja njega nisam znao prije dvije godine... Ali najčudnije od svega je da mi se u deja vu-u javljaju i misli koje sam motao po glavi dok sam sanjao, znači ja sam se pitao tko je on iako sam znao tko je.
Cartman: "Kyle, I really think you should do something about that sand in your vagina."