ned, 8. travnja '07 u 01:59
Za 8k imas lijep izbor...moja preporuka bila bi ti polovni Korg Triton pro ( dakle 76 synth tipki ), imam jednog takvog doma i super je, mocan interface, solidna polifonija, sampler itd.Samo, djubre ima 20kg i mobilnost mu nije jaca strana, tako da osim ako imas konstant prijevoz tesko da ces ga nosit na probe.Ako hoces portabilnost a dobar sound, izbor ti je Triton classic ( 61 key, isti ko i pro, samo manje tipki ), Trinity, N364/n5/bilo koji drugi korgov synth sa ai2 arhitekturom ( cijene su im obicno oko 4000 kuna 2nd hand ) ili Kurzweil k2000 ( malo zeznut za odrzavat ali zvijer, VAST arhitektura je jedan od najludjih synth enginea ikad ). Ako zelis novi instrument, za te novce preporuka bi ti bila Roland Juno G/Korg TR. Ovo su bile onako, nabrzinu opcije. Postavlja se takodjer pitanje, da li stvarno zelis potrosit 8k kuna na profi instrument i da li specificno znas sto od tog instrumenta želiš i da li ces doci u priliku iskoristit sve njegove mogucnosti, jer zasto placat điđe miđe koje ti ne trebaju. Zato bi mi bilo drago kad bi napisao nesto i o svom stilu sviranja, znanju o tehnologiji, glazbenoj edukaciji, sto zelis od masine itd. Jer zasto npr. imat doma tritona pro kad na probi mozes imat n364 od 8 kila i sa sasvim super soundom. I jos 4000 kuna u dzepu za potrosit na kofer, pedale ili mozda neki rack.
De trotse eigenaar van moordenaar hamster, En bemant met gereserveerde rechtstreekzer
Epyon izmjenio poruku 08.04.2007, 02:19