ned, 19. lipnja '05 u 15:37
Da, odgledao sam ga prekjučer u kinu. Najbolji Batman film dosad snimljen. Volim Burtonove filmove, čak Returns više od jedinice, ali moram priznati da je Batman Begins dosad stripu najvjerniji film sa odličnim glumcima koji su savršeno odglumili uloge koje su im bile dodijeljene. Michael Caine, Rutger Hauer, Morgan Freeman, Liam Neeson, Gary Oldman - perfekcija.
Sa ovim Christianom Baleom nisam bio previše upoznat, gledao sam ga tu i tamo u ponekom filmu ali nisam previše obraćao pažnju na njega, no iskazao se je kao klasa glumac, istinski Bruce Wayne. A ni onaj dečko što je glumio Scarecrowa isto nije bio loš. A Katie Holmes...eh, ako ništa, pa barem se ju je moglo tolerirati.
Sve u svemu odličan film, meni drugi najbolji ove godine odmah iza znate već kojeg filma.
Darth XaronKraj je isti kao i u Osveti Sitha, lijepo navješćuje prvi (sad drugi) film.
Ne navješćuje, jer ovo NIJE PREQUEL, nego potpuni RESTART Batman serijala. Ovaj film nema ama baš nikakve veze sa Burtonovim/Schumacherovim filmovima, priča je skroz drukčija, naprimjer ubojica Bruceovih roditelja u Burtonovom filmu je bio Joker, a ovdje isto kao i u stripovima jedan obični klošar Joe Chill, u Burtonovom filmu Gordon ne upozna Batmana do sredine filma no ovdje vidimo da su se već upoznali itd. Dakle skroz druga priča, mnogo vjernija stripu.