uto, 15. ožujka '05 u 16:51
Kad bi u mojoj glavi postojao restart i da pocmem ispocetka da sagledavam stvari iz drugog kuta gledista da ne napravim nijednu razliku između ljudi, boje koze, nacionalnosti, vjere, klase, navijacke skupine, stranke, spola, obrazovanja, inteligencije, fizickog izgleda i bezbroj stvari zbog kojih se ljudi vole dijeliti, izmedju ostalog opravdavati ratove i masovne pokolje, covjek bi brzo shvatio da je to crno bijeli svijet u kojem si za ili protiv a svi rade zlo u ime šatro pravde, vjerovatno bi se zapitao zašto čovjek uopce zeli nanjeti zlo istoj vrsti, kao sto dobro znamo čovjek po prirodi nezeli nikome zlo niti mu je urođena zavist ili bilo koja zla osobina. Ovdje se rađa odgovor da danasnji sistem obrazovanja (skole) informiranja (mediji) reklame, filmovi (manipuliranje podsvijesti) nam podstavlja pitanja ponude par rjesenja i nakraju umjesto nas tako da mi nebi pretjerano naprezali mozdane vijuge ponude i odgovor koji mi bez sumnje i predhodnog razmisljanja prihvacamo kao nepobitnu činjenicu koju cak i branimo svojim zivotom.
Ljudi probudite se razmisljajte svojom glavom nedajte da manipuliraju s vama...
Istina ce Vas osloboditi.
If you strike me down, I shall become more powerful than you could possibly imagine.