uto, 15. ožujka '05 u 11:26
Obi-Wan Juniorma kakav EU
nije nam ni ovako dobro, a u Expanded Universu (EU) LOL bi nam bilo još gore
mene je oduvijek fasciniralo kako su ti političari glupi...
pogle švicarsku...
Šta oni imaju...
imaju brda i dva veća jezera....
a svejedno su bogati...
a pogle nas...
mi imamo SVE
brda,, ravnice, planine, MORE,
ŠTA GOD HOĆEŠ
al mi smo toliko glupi da to neznamo iskoristit
dok ovi prdonje u saboru to skuže, hrvatska će se sravnat sa zemljom
A koliko dugo Svicarska je nezavisna?
Jesam za ulazak u EU, no vjerujem da Hrvatska treba jos vremena. Slovenija je toga imala, pa vidi koliko su ispred nas. Unutarnja politika se mora promijeniti, itd. Optimistican sam pa vjerujem da bi ulaskom u EU, naravno ne odmah, Hrvatska mogla procvjetati poput Irske ili Portugala. Mlad sam, pa mogu i cekati.
Nego, sto se tice ovih razlicitih incidenata... Svi pricaju o ove generacije ovakve, strpavaju ih sve u isti kos, a zasto? Za te vjerujem da uopce nemaju svoj izgradjeni politicki stav (nemam ni ja, ali bar ga gradim)... No, ono sto me zabrinjava je koliko su povodljivi. Vjerujem da bar pola tih to rade iz nikakvoga posebnoga razloga, rade drugi pa cu i ja. Ma zapravo svi su ljudi povodljivi, ako negdje izbije sukob, i vecina se ide mlatiti, ici ce i drugi. Vece sanse da ces nastradati drzis li se postrani.
Ovo Overrideovo razmisljanje je, imho, zadrto. Vjerujem da vecina ljudi kojima je netko poginuo u ratu uopce ne ulaze u takve sukobe, uopce ne ulaze u rasprave. Sto trebali bi htjeti novi rat? Osvetu? Da jos vise ljudi pogine? Pa ako ti pokaze tri prsta pokazi mu ti srednji i odi. Koji se vrag zamarati uopce s njim?