apsolutno! Dugo sam zeleo da ga imam kada sam video preko neta! Ocajno sam trazio kako da nadjem takvu figuru, pitao sam brata moze li da nabavlja iz Amerike i slicno...ne vredi. jednog dana, usao sam u Mega prodavnicu i slucajno sam video ovu figuru i odmah ga zgrabio!!! bila je jedina figura, nista vise! Iz Slovenije su doneli, bilo je samo 5 figura iz sw force unleashed...
Ovaj hologram je fora! Svaka čast na kolekciji, frende!
I da, tek sam sad skužio onog battle damaged Vadera, izvrsno! Ja obožavam Force Unleashed, pa mi je ta figurica baš upala u oči.. Prodaješ možda? I svaka čast na slici kad trooper šuta baby Jabbu, crko sam od smijeha xD
Hvala, ne prodajem nikada. Skupljam ih zbog sina Mateja.
Matej ima 5 god, drugi ima 1 god Obozavam Force U., jedva cekam drugi deo! onaj trooper sutira Jabbu...fora je! drago mi je sto ti se svidja.
Darth KraytHvala, ne prodajem nikada. Skupljam ih zbog sina Mateja.
Matej ima 5 god, drugi ima 1 god Obozavam Force U., jedva cekam drugi deo! onaj trooper sutira Jabbu...fora je! drago mi je sto ti se svidja.
Di si onda nabavio tog Vadera? Možda si ga kupim, baš hebeno izgleda.
Super kolekcija, frende! Sin/ovi mogu bit ponosni na starog! Jako lijepu kolekciju si im priuštio, svaka čast.
Di si onda nabavio tog Vadera? Možda si ga kupim, baš hebeno izgleda.
Super kolekcija, frende! Sin/ovi mogu bit ponosni na starog! Jako lijepu kolekciju si im priuštio, svaka čast.
Hvala! Rodic Mega Market i doneli su iz Slovenije.
samo jedini jedini u Novom Sadu! Imao sam srece, dugo sam ga zeleo da imam! Volim kad izgleda razbijeno i ostavlja jaci utisak!