nije mi taj battle pack dobar. mislil sam na one 4 figure koja se svaka posebno prodavala. i jos si dobil display stand sa svakom i r2 je drugaciji mi se cini
Darth Kraytboze... toliko kosta...mora da je jako puno...
p.s voleo bih da vidim uzivo ako bi dosla u Bg 19.juna...
Ma nije toliko strasna cijena, pogotovo ako se dogovoris sa prodavacem na ebayu pa ti ih posalje vise skupa tako da ti shipping ispadne manji
A nazalost na konvenciju necu moci, stvarno su nam natrpali ispite oko tog termina, bas mi je zao ali ocekujem da ces slike stavit na mos pa da i mi ostali koji ne budemo mogli ići vidimo kako je bilo
Oh my God, Dad, my friends are coming over, you're not allowed to speak to them (N. Gaiman)
Darth Kraytboze... toliko kosta...mora da je jako puno...
p.s voleo bih da vidim uzivo ako bi dosla u Bg 19.juna...
Ma nije toliko strasna cijena, pogotovo ako se dogovoris sa prodavacem na ebayu pa ti ih posalje vise skupa tako da ti shipping ispadne manji
A nazalost na konvenciju necu moci, stvarno su nam natrpali ispite oko tog termina, bas mi je zao ali ocekujem da ces slike stavit na mos pa da i mi ostali koji ne budemo mogli ići vidimo kako je bilo
dogovoreno.
na srpskoj aukciji sam kupio ewoksi stripove, nove SW igracke iz Meka i jos 150 slicica.
hehe, ma hvalaa sto si tako ljubazan, ali radije bih kad ih i ja pocnem skupljat da mijenjamo duple, tako da i ja tebi mogu poslat da se ne osjecam duznom
Oh my God, Dad, my friends are coming over, you're not allowed to speak to them (N. Gaiman)