pogledal sam malo ali nisam nasel nist slicno. mislim da stvarno nije sw. boja mi je malo presjajna tj presrebrna.
izgleda mi ko neki mitraljez koji se stavlja na krov nekog humveeja ili tak nekaj.
DinkoHpogledal sam malo ali nisam nasel nist slicno. mislim da stvarno nije sw. boja mi je malo presjajna tj presrebrna.
izgleda mi ko neki mitraljez koji se stavlja na krov nekog humveeja ili tak nekaj.
DinkoHpogledal sam malo ali nisam nasel nist slicno. mislim da stvarno nije sw. boja mi je malo presjajna tj presrebrna.
tako izgleda...podseca me na G.I.Joe
Hvala na trudu Meni full poznato izgleda, sto ga vise gledam to mi se vise cini da ga znam od nekud =P Moze bit da nije od sw-a cak, al svejedno me zanima od kud je. Ako saznam obznanim vam ovdje, hehe.. imam i jedan srebrnkasti komad plastike na čičak, isto nemam pojma od cega je, za poludit, haha =P
Oh my God, Dad, my friends are coming over, you're not allowed to speak to them (N. Gaiman)
Drago mi je da vam se svidja, tj. vise mi je drago da kuzite o cemu se radi, heh... nisu ove slike shvacene bas izvan sw fan krugova, a-aa
Darth Kraytja imam jednog ...a greeda nemam. exrta slika! fp+
cini mi se da imam jaku konkurenciju
ma nemas konkurenciju, hehe, na to trebas gledat kao uzajamno, prijateljsko poticanje u kojem ne postoji konacan ishod ili proglasenje pobjednika, vec uzitak dok pokusavas bit sve bolji i bolji
Oh my God, Dad, my friends are coming over, you're not allowed to speak to them (N. Gaiman)
hehe, ja sam uvijek za organiziranja natjecanja, al tu kategoriju s mobitelima preskacem moj mobitel sluzi za smsanje i zvanje, drugi potencijali su mu neiskorišteni u mojim rukama, kako jer su po mojim mjerilima losi, tako jer imam tehniku kojom bolje mogu napravit taj posao pa mi se muka spustat na tu njegovu razinu