pon, 1. kolovoza '05 u 08:01
Darth Konj
Erica HelioneOvo od Darth Konja uopšte ne zvuči loše. Ustvari, odlično je!
But still... ne znam zašto, ali zvuči mi nekako... incomplete. Kao da mu fali završni dio.
Ne znam zašto to mislim.
A zna li neko ko je uopšte prvi čuo od Jedija za to proročantsvo?
Fali meni stila, da imas pravo fali nesto, ajdnapisi kako si ti zamisljala prorocanstvo.
Ma Darth, nisam ja rekla da tebi fali stila niti sam te htjela potcijeniti (to nikad ne radim) nego sam to prorocantsvo zamisljala kao neku zagonetku u 3-4 recenice ali epski, legendarno napisano...
Ovo o Kaja Sinisu nisam znala, zanimljivo...
Mozda nije spominjana cijena vraćanja sile u balans baš zbog toga što je cijena bila visoka.
Odabrani je na sebi nosio težak teret, teret koji je na kraju rezultirao njegovom tragičnom sudbinom, i mislim da je to nagoviješteno u Proročanstvu ali ne ovim riječima, više zagonetno.
Osim toga, nije bitno jel već govoreno o ovoj temi, gospodine friik. Ne bi vam naškodilo da malo raspravljate o nečemu, mogli bi doći do interesantnih zaključaka...
Zanimaju me vaša mišljenja o tome, kako bi vi to definisali, kako ste to zamišljali itd... mislim da je Proročanstvo jako zanimljiva tema i možemo saznati neke SW tajne koje nismo poznavali.
Bar ja tako mislim.
*So I won't give up,
No I won't breakdown,
sooner than it seems life turns around
And I will be strong,
even if it all goes wrong...
when I'm standing in the dark I'll still believe... someone's watching over me
*