Ovi u SADu drze dosta do tog,ali ne racunaju na to da ovi ispod 13 godina sadrze trecinu svih fanova jer mnogoj djeci je SW obicno prvi film koji pogledaju.Ali zato smo mi u RH tak puknuti.
Faith rarelly calls up on us in the moment of our choosing!
a koje su to gluposti,osim toga na našoj televiziji sam vidio prijašnji trailer u ful izdanju,zašto ne bi bio i ovaj?
There are those with power, those with the strength and will to lead. And there are those meant to follow, those incapable of anything but servitude and a meager, worthless existence. Equality is a perversion of the natural order!
OverLordnikada, a možda i prije, naši će stvaiti 15 sek tailera, ste čuli da mulci ispod 13 god ne smiju gledat
volio bi vidjeti kako bi mene zaustavili da imam manje od 13 godina
obozavam te gluposti, kao da te nebi pustili u kino prvo, gube lovu na tome jer ako ti je 10 % ljudi koji oce vidit film mladje od 13 g. to je ogromna lova, drugo, kako znaju koliko ti imas godina
They got Burton suits, ha you think it's funny. Turning rebellion into money
ma ko njih šiša... tako isto piše sirove strati -18 exit pa ih je gledalo 99% da nisu imali...
ma ko će mi branit, mate i čača će mi reći da je to dobar film
Koji zakon!!! Nema rijeci koja moze docarati moje odusevljenje, najblize je mozda superduperultramegazakonlegendarnomrakcoolfora, ali nije jako blizu...
Znam, ja ju prvo znam iz stripova i prvo sam pokupovo sve u kojima se spominje barem i jednom riječju. Sto se body paintinga tice, evo ti jedna vrlo zanimljiva slika.