Da. Ajmeeee, meniiiii. Ja i buraz, kad smo prvi put vidjeli tu reklamu, cijelo vrijeme smo dok je trajala bacali jastuke na televizor. Kako netko može bit tako umobolan da smisli takvu strahotu???!!!
"You've been running from this fight for too long... The only fight. Against the dark side." Moj jednopostni blog
Da!!!!To je čisti nedostatak ideja, nema što! Prije bih stavio one zečeke s kajacima u tu reklamu! Bar bi ljudi bez razmišljanja shvatili da je to zaje*******!!!!
"Leaves from the vine, falling so slow. Like fragile, tiny shells, Drifting in the foam. Little soldier boy, come marching home. Brave soldier boy, comes marching home."
Zašto banke uvik imaju imbecilne reklame? Sićate se one "for he`s a yellow good fellow" od Hypa? Pa ja bi rađe (prije 20 godina tj. nema više Kmera((( )šeta po kambodži sa naoćalama nego gleda to ponovo...
De trotse eigenaar van moordenaar hamster, En bemant met gereserveerde rechtstreekzer
Ti naši marketinški stručnjaci koji rade reklame nemaju pojma kako se rade, imaju slabe ideje. No čast iznimkama. Ova nova od Ožujskog mi je dobra, one starije od HT-a su mi dobre(premda ga mrzim iz dna duše) i ima još par al' se nemogu sjetit sad.
P.S.: jeste gledali Noć Gutača Reklama? Bila je jedna dobra, vidiš djeda božičnjaka kako leti u sanjkama iznad nekog snijegom pokrivenog sela, odjedamput se diže PZO (flak cannon jel') i skine ga s neba!!! Poruka je bila da se u svijetu trenutačno vodi XX ratova, no ja sam se rasplakao od smijeha
"Leaves from the vine, falling so slow. Like fragile, tiny shells, Drifting in the foam. Little soldier boy, come marching home. Brave soldier boy, comes marching home."