pet, 20. svibnja '05 u 09:10
Na par forumima otvoren je slican topic... Pa bilo bi lijepo da se to otvori i tu.... Raspisite se o tome koja vam je scena najdraza (malo detaljnije poput tko je sto rekao i tko sto radi)
Evo mojih:
- Scena kada Padme i Ani gledaju zalazak sunca na coroscantu... Ona iz njihovog apartmana, a on iz vjeca Jedaja... Nikakvih dijaloga sami njihovi pogledi govore da se njihov kraj priblizava brzinom svijetlosti, jos i muzika...
- Scena kada Palptin prica u senatu kako su ga Jedaji osakatili i da oni zele unistit republiku... Kada se senatori sloze a Palpatina proglase carom... Gromoglasni pljesak i Padme koja govori "I tako je demokracija umrla uz gromoglasni pljesak"
-Mustafar (planet lave), nakon sto Obi-an odsjeca Obe noge i zdravu ruku Anakinu, anakin se dere na njega kako ga mrzi, a Obi- Wan mu govori da mu je bio poput brata (sa pljacljivim puknutim glasom)...
-I jos jedna, Anakinov bijes na Padme kada ugleda Obi-Wana u njezinom brodu i stane je gusiti uz pomoc sile....
- ili pak kada na pocetku gotovo poput brace razgovaraju Obi-Wan i Anakin, znajuci gotovo sve jedan o drugome (Ani Obi-Wanu "Nemoj sad opet pocet sa time " ili tako nesto znam da sam se slatko nasmijala)....
- scena ili bolje isperepletene scene kada s bore Obi-Wan i Anakin na Mustafaru i Yoda i Car u Senatu (di sve zivo leti naokolo ili citaj unistava se republicka imovina kao i republika koja je vec unistena)
-isprepletene scene poroda Lukea i Leiae, Padme umire i Anakin kojemu odjevaju odjelo Vadera i kad shvaca da je Padme umrla dere se i uz pomoc sile unistava sve naokolo, pa i oslobadja se od okova, dok se Car slatko smije
Ima ih jos gotovo cijeli film ima dobrih, pa usudila bi se rec antologijskih scena....
Tell me what you don't like about yourself.