sub, 14. siječnja '06 u 17:01
a da Faunder da nije sakrio planet kamino mislim da ne bi previše sumnjali na njega jer ako sam dobro cula Obi je ep2 kad je sreo Dookua reko "znao sam da si ti iznad svega toga" (u takvom nekom smislu) jer je on bio u dobrim odnosima sa Syfo-Diasom i što je odjedanput nesto iz Jedi Tempela.
BTW Dooku je bio samo lutka kao i Maul. Maul je u ep1 bio kao vođa (ne kao glavni) prvog separatistickog pokreta
i kao povratak sithova,a Dooku kao glavni u ep2 i palpatine(kao Sidius) je to iskoristio jer je imao velik utjecaj na Anija(kao odabrani koji ce donijet ravnotezu u sili) i zbog toga može postati najjaci jedi(sith) u cijeloj galaksiji,i u ep3 je Ani u borbi protiv Dookuaspusti ga na koljena uzeo njegov mac i reko ovo ne rade Jedaji no palpatine govori "ucini to preopasan je da se ga ostavi ziv" i Ani cut him the head(a i vidilo se da je Dooku pogledao palpatina kad je to rekao) palpatine je sve znao
zato je sve to on smislio tako da Vader (kao najaci sith) i
on s trooperima vlada galaksijom ali jedino što palpatine nije znao da Vader još u sebi ima dobro samo je to trebalo potaknuti a to je jedino mogao LUKE kao što je Yoda znao da ima nade za Vadera i isto nije znao da ako se to dogodi Vader ga moze svladat. Nista drugo nego samo lutke da bi mogao lakše Ania privući na DARK SIDE
i tocka
death is just another part one we once take...
and then you see it...withe shores and beyond a country with the sun rise...