čet, 8. travnja '04 u 04:39
Jedva čekam da vidim 20-icu mislim znam kraj je,a i crtići su zakon
pozitvna strana je to da je animacija sasvim u redu baš me briga šta je kockasta,da u svakoj ima nekakve akcije,da je jako zanimljivo,da gledamo sw u nekon drugom izdanju
negativno:crtići traju samo pet minuta(prekratko) onda milim da ima mrficu nerealističnih stvari kao npr.skinuo sam si 13 i vidio sam mace windu-a kako on sam nenaoružanuništi onakvu hrpu droida milsim znam ja da je on jedi master ali ipak to mi nije baš nešto uvjerljivo.ali svejedno ima akcije i tomi se posebno sviđa.još jedna nehgartivnost je to što treba za neke skinuti epizode od dva sata do tri sata,joj majko moja,ali barem znam da skidam kvalitetu,zasada mi je najbezvezniji chapter16 tzv.amidala u akciji,nije nešto,najbolji mi je zasada 13(ostalo si još moram skinuti.takva šteta što ih je samo dvadeset to mi će izgleda faliti.................
There are those with power, those with the strength and will to lead. And there are those meant to follow, those incapable of anything but servitude and a meager, worthless existence. Equality is a perversion of the natural order!