pet, 13. svibnja '05 u 07:22
pa ovako...
moram priznati da mi se promjene sviđaju (u neku ruku), ali i ja mislim da su to promjene od 9. mjeseca prošle godine.
s jedne strane bi mi bilo drago da lucas napravi OPET neku promjenu/e, ali da to bude onak čisto za nas - fanove, te da originalne originale ne dira i da to poštuje kao svetinju. bilo bi interesantno npr. vidjeti ljepše bitke, (n1 starfightere u bitci za yavin!!!), pun k... više stormtroopera, tie fightera, nova vozila na hothu i tak to. recimo, ne sviđaju mi se anakinove posljednje riječi... ajd dobro, još mogu progutati to da luke obnovi jedi order, al "it is finished..."?! pa nije li tako isus umro? to su njegove posljednje riječi! već vidim naslove u novinama: "darth vader stole lines from jesus".
mislim, apsurdno i previše biblijski. osim toga, tu je i padme. koju p... m... bi se ona trebala pojavljivati na kraju, uz yodu, obi-wana i anakina?! pa ona, kao prvo nije bila force user, a i osim toga - ne pripada tamo. (ajd da su stavili qui-gona, ajde de. al nju
) sve u svemu, bilo bi to sve lijepo za vidjeti, imali bi se čemu nadati i poslije eIII, a da je vezano uz filmove. MHO.
this message will self-destruct in 5 seconds...