Daklem, tko mislite da je i zasto najveca faca u OTu? Bila je jedna prije vjerujem ovakva tema, ali neda mi se trazit i otvarat stari topic...
Iako je to nekoc bio Lukica, danas mi je to vjerojatno Boba Fett, jer me oni njegovi padawanski repici impresijoniraju. Iako mi smeta onaj mali kenjac u PTu.
There are those with power, those with the strength and will to lead. And there are those meant to follow, those incapable of anything but servitude and a meager, worthless existence. Equality is a perversion of the natural order!
NjanjgalaxywalkDa, to me fakat iritira kod onog malca...
Imperial admiralLeia Organa i Han definitivno... ipak je to Harrison Ford , a od imperijalaca General Veers i Piett
Nikad mi nije bilo jasno sto te toliko impresionira kod Pietta, tip je retardo...
on i Veers su pogledali Vadera u oči, nije to svako mogao, a ako bolje primjetite, on je jedini koji se pojavljuje od imperijalaca u oba filma, TESB i ROTJ
//=Anti-MMO-KotOR=\\
Proud fan of one truly Star Wars®: Knights of the Old RepublicTM(GOTY '03.)
Pa, Han Solo. Tko drugi?
Zapravo, do negdje desete godine to je najdraži mi je bio Luke, ali tko mi može prigovoriti. Ipak je Skywalker bio onaj koji je nosio svjetleću sablju. Kasnije se to dakako mijenja. Pretjerana samouvjerenost, arogancija, sarkazam, držanje prometnuli su Hana u najdražeg mi lika.
Kratko i jasno: Darth Vader.
Volim scene ovog tipa: dolazi limuzina (imperial shuttle), zaustavlja se, otvaraju se vrata i u krupnom planu istupa crna čizma obavijena maglom . A i glas je prejak, bilo bi ugodno slušati recitiranje npr. sithovske poezije
Čim sam prvi put vidio Vadera na boci Coca-Cole..a još filmu nisam ni prismrdio, to mi je bio, i još uvijek je najdraži lik OT-a.......nakon odgledanih filmova, bio sam još više njime impresioniran. Izgled, govor itd.......originalan je!
s.cherryKratko i jasno: Darth Vader.
Volim scene ovog tipa: dolazi limuzina (imperial shuttle), zaustavlja se, otvaraju se vrata i u krupnom planu istupa crna čizma obavijena maglom . A i glas je prejak, bilo bi ugodno slušati recitiranje npr. sithovske poezije
To me neodoljivo podsjeca na Vodic * kroz galaksiju.
Gle Đedaja, mrtav je pao
Na dva dijela se raspao
Iz bubrega mu se dimi
Miris pecenja u sobi
Zli smijeh srecu drobi
...