čet, 14. siječnja '16 u 01:43
Meni su generalno super scene u kojima se Rebelsi pripremaju za bitku, pa svi okolo trče, žure... taj muving i optimizam uvijek diže raspoloženje.
Ali od specifičnih scena, najbolja mi je 'Binary Sunset', zajedno s istoimenom/Force glazbenom temom i Lukeovim čeznutljivim pogledom da bude dio većeg svijeta, da se zauzme za nešto značajnije, da se uključi u te ratove koji se odvijaju među zvijezdama... Nenadmašno. Meni je to suština Star Warsa.
Mimbanite
9 godina
206 poruka
12 midiklorijana
čet, 14. siječnja '16 u 11:16
MathewSkywalkerMeni su generalno super scene u kojima se Rebelsi pripremaju za bitku, pa svi okolo trče, žure... taj muving i optimizam uvijek diže raspoloženje.
Ali od specifičnih scena, najbolja mi je 'Binary Sunset', zajedno s istoimenom/Force glazbenom temom i Lukeovim čeznutljivim pogledom da bude dio većeg svijeta, da se zauzme za nešto značajnije, da se uključi u te ratove koji se odvijaju među zvijezdama... Nenadmašno. Meni je to suština Star Warsa.
Ta je scena zajedno sa glazbom savrsenstvo ^^
Mimbanite
22 godina
282 poruka
6 midiklorijana
sri, 3. veljače '16 u 11:24
Meni najbolja scena je iz Povratak Jedija
Konačni obračun Vadera i Luka.
Kad Vader sazna za Leu i Lukova reakcija i napad, naravno uz fantastičnu muzičku podlogu.
if only you knew the power of the dark side
Novi član
8 godina
4 poruka
0 midiklorijana
sri, 22. lipnja '16 u 21:45
'Return Of The Jedi' BluRay: Palpatine/Sidious prži Lukea Force Lightningom... Vader: 'No...
NOOOOOOOOOOOOOOOO!' (Grabi Sidiousa i baca ga u reaktor Death Star II.....)
Jedino registrirani članovi foruma mogu sudjelovati u raspravi.
Rebels choose
Chrome, but this forum works even with Imperial browsers. Droids and Internet Explorer browser forbidden.
hrvatski Star Wars community, forum 3.2.3 0,10 s