sri, 20. prosinca '06 u 14:51
ovo morate pročitati.. lik je dinix, opaki star wars fan, s velikim avatarom ljuka skajvalekara i potpisom: may the force be with you..
dinix: ljudi, obozavam sagu star wars. imam cijelu kolekciju od 6 filmova. svaki sam pogledo 10-tak puta. zanima me ima li među vama fanova star warsa??
Axl Rose: ja sam fan, ali u mjeri da znam vise od filmova.
dinix: kak misliš da znaš više od filmova????
olio:imaš u Algoritmu knjige
dinix: nevjerujem da su knjige tako dobre, bolje je gledat filmove. nisam siguran da knjige tolko prate film ( ili film knjige )
axl rose: Pogledaj u nekoj knjižari, prošvrljaj po netu, nisam sada vise siguran(nisu skupe)
dinix: vidio sam neke knjige sa naslovnicom kao na dvd-u imperij uzvraca udarac. jel to to???
valtiel: KOTOR, pogotovo II Po meni ima mnoooooooogooooooo bolju pricu od cijele star Wars sage.
dinix: je, al radnja nema nikakve veze s filmom i zato meni igra nije nist posebno. dobra je, al da su se drzali filma bila bi puno bolja. nija zasluzila uzet ime star wars.. zato su po meni LEGO star warsi najbolje popratili radnju filma. sigurno najbolja SW igra..
olio: kako misliš KOTOR nema veze s filmom?
dinix: pa neprati radnju filma
olio: da al kako znaš koja je priča original Kotor ili ona iz filma??
dinix: pa normalno da je ona iz filma. pa film je radio George Lucas, covjek ima licensu. nekuzim zast je kotor sw. nema veze sa sw. niti imena likova, nit radnja... nista. jedino sto ih veze su lightsaberi i force
olio: Vidi SW nije samo pet planeta na kojima se odvija priča nego se priča odvija u cijelom svemiru samo ova iz filma je najbliža pravoj borbi a ove druge su sa drugih lokacija ili u drugo vrijeme to je sve jedan SW univerzum.....
olio: ja sam veliiiikiii fan.... usput kako se zove onaj mali zeleni??
axl rose: Ja mislim da je to Luk Skywalker
)
dinix: pa nije on mal i zelen. mal i zelen je yoda. a ti sto si gore napisao da si fan, brisi to
da_killah: dečko moj, ne bi tebi pomoglo ni da si na coruscantu rođen...
axl rose: A yoda jer to onaj koji ima crveni mač?
da_killah: da onaj crveni sa obadvije strane
dinix: sry, mislio sam da govorite o filmu, ali pricate o KOTORU. samo znam da u filmu yoda nema crveni mac sa dvije strane. nisam skonto o cem pricate, nisam bas puno igrao KOTOR. uglavnom tema rasprave je saga filmova, a ne kotor. SRY jos jednom na komentaru
axl rose: A jesi budala, jer si ti ikada čula za ZA****NCIJU? Kako ne kuzis da se zezamo. I apsolutno znam sve o sw filmovima, vjerovatno vise neg ti.
dinix: tesko, nevjerujem. ali o KOTORU znas sigurno, jer to nisam puno igrao. o filmu NEMA SANSE. gledo sam stare svaki nekih 20-tak puta, a nove oko 5 puta
itd itd..
uglavnom, ja sam za to da mu se da počasno članstvo u mos croatiji..
fak ju dejvid haselhof, dinix je zakon..
))