"Leaves from the vine, falling so slow. Like fragile, tiny shells, Drifting in the foam. Little soldier boy, come marching home. Brave soldier boy, comes marching home."
Luk@ Skywalkerjel iko ima za sony ericsson melodije, dan mu broj pa nek šalje
evo sta bi ja napravio u tvome slucaju:
trazis na netu melodije, najdes, imas foru da poslusas kako zvuci, skines to (najcesce je u mp3 formatu), promjenis u wav, spojis telefon sa ir, bt ili preko nekog kabla i voila
naravno, ovo vrijedi samo ako ti mobitel podrzava wav, ima ir, bt ili nekakav kabl. isto kao i komp
Mace, Mace... Krivo učiš ljude. Ništa se netreba konvertirat u wav, tim više što ja osobno još nisam sreo mob koji podržava wav. A mp3 je usput komprimiraniji format, pa ako mob podržava i wav i mp3, onda je bolji izbor mp3. I.E. - imaš pjesmu od 4:15 min, u Mp3-ojki će težit oko 4 MB (128 bitrate/44 KHz), a u wavu četrdesetak. Sve što ti treba jest BT ili IC ili RS-232 (serijski) ili USB (sumnjam) kabel.
"You've been running from this fight for too long... The only fight. Against the dark side." Moj jednopostni blog
neman blage, tu san truba (to su riječi Mr.Spocka sa foruma)
al za T-230 u Šibeniku nema ništa za spojit ga na komp... sad ću angažirat rodjaka...
iman ja MIDI sw melodije za mobač, al eto kako i s kojin kabelon... argh...
Luk@ Skywalkerjel iko ima za sony ericsson melodije, dan mu broj pa nek šalje
evo sta bi ja napravio u tvome slucaju:
trazis na netu melodije, najdes, imas foru da poslusas kako zvuci, skines to (najcesce je u mp3 formatu), promjenis u wav, spojis telefon sa ir, bt ili preko nekog kabla i voila
naravno, ovo vrijedi samo ako ti mobitel podrzava wav, ima ir, bt ili nekakav kabl. isto kao i komp
Mace, Mace... Krivo učiš ljude. Ništa se netreba konvertirat u wav, tim više što ja osobno još nisam sreo mob koji podržava wav. A mp3 je usput komprimiraniji format, pa ako mob podržava i wav i mp3, onda je bolji izbor mp3. I.E. - imaš pjesmu od 4:15 min, u Mp3-ojki će težit oko 4 MB (128 bitrate/44 KHz), a u wavu četrdesetak. Sve što ti treba jest BT ili IC ili RS-232 (serijski) ili USB (sumnjam) kabel.
Matt, Matt... moj ti telefon npr. tvornicki ne podrzava mp3, ali naravno da sam ja nabavio program (zapravo 2) koji ga podrzavaju, ali ne i za melodiju a wav za melodije podrzava tvornicki, btw, mobitel je star 2.5 godine a njegov stariji brat jos i vise (a osim sto stariji ne podrzava mmc su skoro isti (ne mislim i na dizajn))
They got Burton suits, ha you think it's funny. Turning rebellion into money
Luk@ Skywalkerneman blage, tu san truba (to su riječi Mr.Spocka sa foruma)
al za T-230 u Šibeniku nema ništa za spojit ga na komp... sad ću angažirat rodjaka...
iman ja MIDI sw melodije za mobač, al eto kako i s kojin kabelon... argh...
Čini mi se da taj mob nema IC ni BT (ako sam u krivu, reci). Ali, ako nisam u krivu, onda je to truba. Jer moraš nać serijski kabel za taj mob, a u kojem god dućanu pitaš to, pogledaju te onak u stilu "kaj-ti-misliš-s-tim-kabelom-izvodit" jer je pomoću kabla moguće poprilično izmjenit čitav sustav koji mob ima.
"You've been running from this fight for too long... The only fight. Against the dark side." Moj jednopostni blog