jadan gandalf... on bi ih morao redovito pregledavati, ispitivati izdržljivost, podmazat tu i tamo... ako neka slučajno ne prođe ''tehnički pregled'', moro bi se baciti na posao traženja novih i podobnijih, te svaku nanovo temeljito provjeriti. da... prljav je to posao, al i to netko mora...
true, true... recite vi što hoćete, ali pogledajte ove današnje klince. ****š mi mater, to ništ nije normalno. kakvi smo mi bili spram njih... t****te. cijeli svijet polako ode u p***u materinu...
true, true... recite vi što hoćete, ali pogledajte ove današnje klince. ****š mi mater, to ništ nije normalno. kakvi smo mi bili spram njih... t****te. cijeli svijet polako ode u p***u materinu...
true.
There are those with power, those with the strength and will to lead. And there are those meant to follow, those incapable of anything but servitude and a meager, worthless existence. Equality is a perversion of the natural order!
ma neće gjuro riknut, damien. sve i da otegne, našli bi mi načina da ga oživimo. maznuli bi neki ''scepter'', pokupili Silu sa cijele ****ne zemlje (al bi se usrećili) i eto ti đorđa nazad. new & emproved. ak to može jedna jadna drolja poput tavion, možemo i mi.