sri, 2. veljače '05 u 04:44
Isto kao i Override izbacio bih prequele... I tu bih stao. Star Wars mi se kao malome cinio kao nesto kompletno. Uvijek sam volio filmove koji ne daju sve objasnjeno nego se neke stvari mozes i sam nadopuniti, na svojstven nacin. Tako mi se cinilo kao da sam galaksiji dao dio sebe.
Naravno, to mi ne bi priustilo neka zadovoljstva poput iscekivanja trece epizode i slicno.
A sada kada gledam ovako sve sto je izaslo izbacio bih midiklorijane a ostalo ostavio isto. Prequeli se razlikuju od starijih, ali koliko toliko mi se svidio nacin na koji idu. Prva epizoda je bila pomalo djetinjasta, ali recimo Jar-Jar i Gunganci uklapaju se u nacin na koji sam promatrao epizodu. Znam da je ista mogla biti mracnija, mracni nagovjestaj onoga sto ce doci, ali odgovara mi i ovako jer Anakin je jos dijete, i Lucas je cijeli film napravio u slicnome tonu. Tako se nadam da ce epizoda III biti uistinu mracna...
Malo skrenuh s teme... Bilo kako bilo, sada kada ste procitali slobodno zaboravite sto ste procitali.