pet, 28. siječnja '05 u 14:00
AssPunisher
Pa to mogu biti rijeci samo malog posrang upisanog cvikerasa koji lijeci svoje komplekse na forumu u sigurnosti svoga toplog doma
Ja nemam nikakvih kompleksa.Stojim iza onog što sam napisao jer smatram da mene nitko nema pravo govoriti da nisam SW fan,ali priznajem da sam ja pretjerao sa time što sam ga nazvao glupim i bahatim i zbog toga mi je žao.A ovo što si ti napisao,definitivno nije opis mene,već tebe i dokaz je tvojeg nepoštovanja foruma i ograničenosti.
BagzyDarth_Maul-The Lord pa nemoras ljude vrjeđati osobito mene ako se sa nekim ne slazes tako sam pokazujes svoju slabost i nemogucnost rjesavanja problema...
Ispričavam se zbog vrijeđanja,no ti si također pretjerao...
Bagzy
dijeliti ljude po bojama se naziva rasizam!!!
Ovo je već laž,nikada nisam nikoga dijelio po bojama.Citiraj ako tvrdiš suprotno.
Bagzy
izgleda da je tebi neko isprao mozak pa ti svi ostali koji ne misle kao ti sole pamet.
Nitko meni nije isprao mozak,a ovo što se tiče soljenja pameti mislim da ne trebam objašnjavati.
Bagzy
ja sam protiv rasizma i protiv vrijeđanja na forumima, nadam se i da drugi misle tako
Također.
Bagzy
Hvala svima ostalima na razumjevanju ali ovakvi ljudi te jednostavno tjeraju sa foruma jer izgleda da se ovdje lijece kompleksi... a ja sam samo htio dijeliti ljubav prema Star Warsima zajedno sa svim ostalim fanovima koji ovdje postaju...
Opet ponavljam,ja nemam nikakve komplekse i o tome ti mogu posvjedočiti svi članovi foruma otkad sam ja tu.Što se tiče tjeranja sa foruma,uvijek sam se trudio ne narušiti atmosferu na forumu,no ljudi poput tebe i Ass Punishera me jednostavno izbacuju iz takta...
Još jednom ponavljam,ispričavam se Bagzyu zbog vrijeđanja.