...If I take a few years off after the prequels... by the time I finished the three sequels I'd be 75, and I'm not interested in doing Star Wars for the rest of my life. I have a lot of other movies I want to make". Other movies? Aside from the well-regarded Indiana Jones series, Lucas' track record on "other movies" is pretty spotty. Remember Willow? No? As a director, his main claim to fame outside of Star Wars is THX-1138, exactly the kind of thinky, ponderous, depressing sci-fi movie Star Wars was destined to overcome.
Ovo je pogodio u metu.
GL hoće radit nove filmove drukčije tematike, al niš od tog. Nek napravi sequele i dostojno se oprosti... i zaokruži glumačke ''karijere'' Hamilla, Fisherice i Forda.
"I haven't committed a crime. What I did was fail to comply with the law."
Darth Xaron
Ovo je pogodio u metu.
GL hoće radit nove filmove drukčije tematike, al niš od tog. Nek napravi sequele i dostojno se oprosti... i zaokruži glumačke ''karijere'' Hamilla, Fisherice i Forda.
Osim Fisherice, ova dvojica imaju, sto pristojne (Hamill - najbolji Joker ikad), sto odlicne karijere. Mislim da im ne treba jos Warsa...
Darth Maul-The LordVećinom je u pravu(I mean,let's face it),ali je lik idiot.Period.
Lik je u pravu, ali je idiot.
Što ne kužiš?Lik je u potpunosti pogodio Lucasa,ali mi se ne sviđa njegov način razmišljanja.Biti u pravu ne isključuje mogućnost biti i idiot.Je li ti sad jasno?
"Glory,glory Manchester United!"
"There's only one Ronaldo!"
Darth Maul-The LordVećinom je u pravu(I mean,let's face it),ali je lik idiot.Period.
Lik je u pravu, ali je idiot.
Što ne kužiš?Lik je u potpunosti pogodio Lucasa,ali mi se ne sviđa njegov način razmišljanja.Biti u pravu ne isključuje mogućnost biti i idiot.Je li ti sad jasno?
OK, tebi se ne sviđa njegov način razmišljanja i pomalo brutalan način iznošenja onoga što svi više-manje znamo. To što razmišlja drugačije od tebe ga ne mora nužno činiti idiotom.
Lik očito ne voli Star Warse i to je više nego jasno dao do znanja.
Size matters not. Look at me. Judge me by my size, do you? Hmm? Hmm. And well you should not. For my ally is the Force, and a powerful ally it is.