čet, 27. siječnja '05 u 16:56
AssPunisher
Loki
you are so wrong, ali nema veze.... live in ignorance
Ahem...ahem....da? Obrazlozenje? Ili si i ti jedan od onih koji se vole pravit pametni a u biti su slusali druge i uzeli to zdravo za gotovo?
Da ti malo pomognem, pretpostavljam da si cuo za rijec vogue (nije klingonski vec englenski) koja kaze:
da svatko ko pojma nema sto odreduje granicu dobrog i loseg ukusa pod hitno ode na internet i pogleda!!!
I'm looking forward to your answer(actually reason why was I wrong)!!!
....ignorance is bliss .....
eh
dakle...
onaj moj pokusaj sale je ocito krivo shvacen kao provokacija ili slicno, a odnosio se iskljucivo na ovo:
To znaci da svatko treba imati parvo na svoj ukus ali nikako ne znaci da svatko ima jednako dobar ukus...
Svatko ima pravo na svoj ukus, tu se slazem.
Ali ovo sto kazes, "to ne znaci da svatko ima jednako dobar ukus", tu se ne slazem...
jednako DOBAR ukus....iz cije perspektive, tvoje?
Uzeti cu na primjer glazbu. Imam prijatelja koji je veliki techno fan, a ja slusam metal. Meni je metal zakon, dok mi je techno sranje. Njemu je obrnuto. Dakle, ja imam svoj ukus, on ima svoj ukus. Reci mi, da li ti mozes reci da je moj ukus bolji od njegovog, ili obrnuto? I jedno i drugo je umjetnost, bez obzira sto netko kaze, i ne moze se usporedjivati na nacin da se kaze ovo je bolje od ovog drugoga.
a sto se tice voguea, to je moda, i ono o granici dobrog i loseg ukusa spada pod modu ako se ne varam. U modi se vec moze koliko-toliko raspravljati o ukusima, ali o tome ti nebih znao nista reci, pa kako vidim da ti NISI JEDAN OD ONIH STO SE PRAVE PAMETNI A U BITI SU SLUSALI DRUGE I UZELI TO ZDRAVO ZA GOTOVO, molim te da mi pojasnis to vezano za vogue
Dakle, moguce je donekle usporedjivati ukuse, ali u GLOBALU se NE RASPRAVLJA o ukusima.....
eto, ukratko....
I am looking forward to YOUR answer...
EDIT:
ispricavam se na offtopicu